Alım satım ilanlarınızı T10X İlanları kategorisinde yapınız.
TOGG Forumuna Hoş Geldiniz

Sen yoksan bir kişi eksiğiz! TOGG forumumuza kayıt olmayı unutma.

Kayıt Ol

Togg’dan Esinlendi 3 Günde Kardan Araç Yaptı

ADMİN

Admin
Yönetici
Türkiye’de milyonlarca vatandaşın merakla beklediği Togg üretim çalışmaları son sürat devam ederken, vatandaşlar da çeşitli aktiviteler ile Togg’u gündeme taşımaya devam ediyor. Bursa’nın Gemlik ilçesinde kurulan fabrikada üretilecek olan Togg 2022 yılının son çeyreğinde üretim bandından indirilecek.

Bu süreçte yurdun dört bir yanında yerli otomobilin heyecanla bekleyişi sürüyor. Elazığ’da restoran şefi Murat Çevik, yerli elektrikli otomobil Togg’dan esinlenerek kardan araç yaptı. Togg’u hayal ederek kardan otomobil yapan restoran şefinin çalışması ulusal basında geniş yankı buldu.

Elazığ’da tarihi Harput Mahallesi’nde bulunan restoranda çalışan Murat Çevik, yoğun kar yağışını eğlenceye çevirdi. Murat Çevik’in yerli elektrikli otomobil Togg’dan esinlenerek yaptığı kardan araç görselleri, sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Togg’dan Esinlenerek Kardan Araç Tasarladı

Togg’dan Esinlenerek Kardan Araç Tasarladı
Restoran şevi Murat Çevik, kar yağışının ardından Togg’dan esnilenerek kardan otomobil tasarladı. Normal otomobil boyutundaki aracın ön farlarını dükkanından aldığı kavanoz kapakları ile yapan Çevik, arka farlarını ise spiral taşıyla şekillendirdi.

Aracın dikiz aynalarını kevgir, cam çerçeveleri ile radyo antenini ise söğüt dalından yapan Çevik’in tasarımı sosyal medyada büyük ilgi gördü. Elazığ’da Murat Çevik yaklaşık 3 günde tasarımını tamamladığı otomobile güneşten erimemesi için her gün kar takviyesi ile özel bakım uyguluyor.

Kardan otomobil görsellerinin paylaşıldığı sosyal medyada en çok beğeni toplayan paylaşımlardan biri oldu. AA muhabirine konuşan Çevik, Elazığ’da yoğun kar yağışının ardından bir figür yapmaya karar verdiğini söyledi.

“Togg Türkiye İçin Gurur Vesilesi”

“Togg Türkiye İçin Gurur Vesilesi”
Yerli otomobil Togg hakkında da konuşan Çevik, kardan figür yapmaya karar verdiğinde ilk aklına gelenin Togg olduğunu aktardı. Togg’un ülke için gurur vesilesi olduğunu kaydederek “Misafirlerimiz çok beğendi.

Kış boyunca arabamızı ayakta tutacağım”. ifadelerini kullandı. Yurdun dört bir yanında vatandaşların merakla beklediği yerli otomobil Togg çeşitli şekillerde gündeme geliyor. Bursa’nın Gemlik ilçesinde kurulan fabrikada üretimi yapılması planlanan Togg, 2022 yılının sonunda üretim bandından inecek.

Togg CEO’su Gürcan Karakaş, ilk olarak piyasaya sürülecek SUV modelin ardından 18 ay sonra C-Sedan modelin satışa sunulacağı müjdesini verdi

Son düzenleme:

Yeni İlanlar

En çok görüntülenenler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

Forum istatistikleri

Konular
2,478
Kullanıcılar
10,306
Son üye
Eturkaslan