Alım satım ilanlarınızı T10X İlanları kategorisinde yapınız.
TOGG Forumuna Hoş Geldiniz

Sen yoksan bir kişi eksiğiz! TOGG forumumuza kayıt olmayı unutma.

Kayıt Ol

Togg’da Geri Sayım Başladı Tarih Belli Oldu!

ADMİN

Admin
Yönetici
Ülkemizin yerli ve milli gururlarından birisi olan ve 2019’dan bu yana çalışmaları süren Togg, yeni bir gelişme ile gündemde yer almayı başardı. Daha önce yedek parça çalışmalarına başladıkları duyurulmuş olan robotlar, bu kez de gövde üretimi gerçekleştirdi.

Togg'dan Yeni Paylaşım!

Büyük bir hazırlık içerisinde olan ve hem tesisi hem de yerli aracı için geri sayıma başlamış olan Togg, resmi Twitter hesabından yeni bir paylaşımda bulundu. Yapılan paylaşımda, şu ifadeler kullanıldı: “Deneme üretimine doğru adım adım yaklaşıyor olduğumuz Gemlik Tesisimizde yürütülen çalışmalarda, kilit aşamalardan biri daha kusursuz bir şekilde tamamlamış olduk. Parça kontrol ve onların doğrulamalarının ardından ilk C-SUV gövdesi, robot hatlarımızda başarı ile üretildi.”

208 Robot Çalışıyor!

208 Robot Çalışıyor!
Daha önce Togg tarafından yapılmış olan resmî açıklamalar ile birlikte, Togg’un Gemlik Tesisi’nde 208 robotun bulunduğu ve seri üretim için günden güne daha da geliştirildikleri ifade edilmişti. Bu açıklamanın üzerinden çok da uzun bir zaman geçmemiş olmasına rağmen söz konusu robotların, Togg’un gövdesini başarılı bir şekilde üretmiş olmaları hem ülkemizde hem de Togg gelişmelerini yakından takip eden diğer ülkelerde, büyük bir heyecanın yaşanmasını sağladı.

Togg CEO'su Tarih Verdi!

Geçtiğimiz günlerde Samsun’da düzenlenen Togg’un tanıtımı etkinliğine katılan Togg CEO’su Mehmet Gürcan Karakaş, önemli açıklamalara imza attı. Togg için geri sayımın başladığını belirten CEO Karakaş, şu ifadeleri kullandı: “Artık zaman oldukça yaklaştı. 2023 yılının mart ayı itibari ile caddelerde Togg’u görmeye başlayacağız. Üretim kapasitemizi hızlıca arttırarak, yerli aracımızın daha çok görülmesini sağlayacağız. Yerli aracımıza yönelik henüz talep toplamaya başlamadık.

Bunun için biraz daha vaktimiz var. Yılın ikinci yarısı itibari ile bu konuyu değerlendirmeye başlarız. Ancak henüz yönetim kurulumuz ile birlikte aldığımız net bir karar yok.” Bu konuşmalarının üzerine ilk Togg’un sahibini de açıklayan CEO Mehmet Gürcan Karakaş, Togg’un 2019 yılında gerçekleştirilen ilk tanıtımında, ilk araç sözünün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a verildiğini ifade etti. CEO Karakaş, “ilk araç rezerve” ifadesini kullandı.

Son düzenleme:

En çok görüntülenenler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

Forum istatistikleri

Konular
2,493
Kullanıcılar
10,456
Son üye
Sorry