Alım satım ilanlarınızı T10X İlanları kategorisinde yapınız.
TOGG Forumuna Hoş Geldiniz

Sen yoksan bir kişi eksiğiz! TOGG forumumuza kayıt olmayı unutma.

Kayıt Ol

Togg’a Özel MEGA Sanayi Sitesi Kurulacak!

ADMİN

Admin
Yönetici
Çip krizi, döviz kurları ve altın fiyatlarında gözlenen ani yükselişler, ekolojik dengenin giderek bozulması ve daha pek çok faktör çerçevesinde elektrikli araç üretimine yönelen otomotiv firmaları, özellikle 2022 yılının gelmesi ile birlikte ilgili üretim kanalına doğru yeni çalışmalar yapmaya başladılar.

Yatırımların ve buna bağlı olarak da çalışmaların elektrikli araç üretimlerine doğru yönelmesine, Rusya- Ukrayna savaşının etkisi ile giderek daha da pahalı fiyatlardan satışa sunulan akaryakıt ürünlerinden sonra sürücüler de destek vermeye başladılar. Bu üretim ayağına Türkiye de yerli otomobil Togg ile dahil olarak, ülke sınırları içerisinde yaşayan vatandaşları ve diğer sektör temsilcilerini heyecanlandırmayı başardı.

Önce Amerika’da sonrasında da ülkemizde sahneye çıkan yerli otomobil Togg, zorlu iklim şartlarına ve yol koşullarına ayak uydurarak şimdiye kadar düzenlenen bütün test aşamalarından en iyi şekilde geçmeyi başardı. Ülkemiz adına önemli bir üretim olan Togg ile birlikte, yatırım miktarları artmaya ve buna bağlı olarak da devlet destekleri verilmeye başlandı.

Son olarak ülke sınırları içerisinde sene sonuna kadar 1500’den fazla elektrik araç şarj istasyonu kurulması için çalışmalarını hızlandıran hükümet yetkilileri, ilgili istasyonlara yatırım yapmak isteyen vatandaşlara, hibe desteğinin verileceğini bildirerek Togg’un ve diğer elektrikli araç modellerinin altyapısını hazırlamak için kolları sıvadı. Bu noktada yeni bir haber ile daha gündeme gelen yerli otomobil Togg, kendisine özel MEGA Sanayi Sitesi’nin kurulması için çalışmalara başlanacağını duyurdu.

Ak Parti Hükümeti Büyük Yatırım Modeli'ne Geçiş Yapıyor!

Ak Parti Hükümeti Büyük Yatırım Modeli'ne Geçiş Yapıyor!
Cumhuriyet’in 100’üncü yılının kutlanmasının ardından yeni bir dönemin başlayacağını her fırsatta dile getiren AK Parti yönetimi yetkilileri, başlayacak olan yeni dönemi “Büyük Türkiye Büyük Yatırım Modeli” olarak nitelendiriyor.

Bu kapsamda yeni dönemin ilk çalışmalarına yerli otomobil Togg ile başlamayı uygun gören yetkililer, ilgili aracın en iyi şekilde kendisini gösterebilmesi için gerekli altyapı hazırlıkları için adımlar atmaya başladı.

TBMM'ye Sunulacak!

Yerli otomobil Togg ile ilgili birçok farklı gelişme kaydedilmeye devam ederken, sektör temsilcilerini heyecanlandıran bir hamle daha geldi. AK Parti hükümeti ilerleyen günlerde Togg için MEGA Sanayi Sitesi’nin kurulabilmesi amacı ile hazırlanan teklifi TBMM’ye sunacak.

Yerli Otomobil 2023'te Satışa Çıkacak!

Togg’un test aşamaları ve diğer altyapı çalışmaları tüm hızla sürerken, otomobilin 2022 yılının sonunda banttan inmesi ve 2023 yılının ilk çeyreği itibari ile de satışa çıkması bekleniyor.

Son düzenleme:

En çok görüntülenenler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

Forum istatistikleri

Konular
2,493
Kullanıcılar
10,456
Son üye
Sorry