TOGG Forumuna Hoş Geldiniz

Sen yoksan bir kişi eksiğiz! TOGG forumumuza kayıt olmayı unutma.

Kayıt Ol

Togg iş başvurusu - Personel alımları

Admin

Admin
Yönetici
Togg iş başvurusu - Personel alımları için yazımızı okuyunuz. Bursa Gemlik'te kurulan TOGG Yerli otomobil fabrikası iş başvurusu ne zaman başlayacak? Yerli otomobil TOGG için iş başvurusu hakkında detaylı bilgiler sunacağım. Togg Personel alımları var mı?Tüm bunlara değindiğimiz konumuzu okumaya devam ediniz.

TOGG Yerli otomobil fabrikası iş başvurusu nerden yapabilirim? Personel alımı veya açık pozisyon var mı?​

2020 nin en büyük ve en güzel gelişmesi yerli otomobil TOGG desek yeridir. Tanıtımı her ne kadar 2019 Aralık ayında gerçekleşse de bizim için 2020 yılı gelişmesi olarak görülmektedir. Tanıtımından sonra hayli sevilen yerli üretim otomobilimiz olan TOGG için öncelikle fabrika açılması sonrasında seri üretim derken 2023 mart ayında yollarda göreceğiz.

Sizler de elektrikli yerli otomobil TOGG fabrikasında çalışmak istiyorsanız, 4,600 kişilik işçi alımı yapılmıştı. Peyder pey alımlar olmaktadır. TOGG fabrikası iş başvurusu formunu doldurmanız yeterlidir. Ara ara alımlar açılmkata ve fabrika seri üretimi 2022 eylül ayında başlamıştır. Togg sitesi, LinkedIn ve Kariyer net üzerinden yapılacak bu başvuru sonrasında alımlar gerçekleşecektir.
Yerli otomobil fabrikası iş başvurusu
Yerli otomobil fabrikası iş başvurusu ne zaman başlayacak? Sorusuna cevabımız şu an online olarak başvurular peyderpey devam ediyor.

TOGG fabrika işçi alımı için sizde başvurmak istiyorsanız eğer ikametiniz de Bursa ise tam da size göre bir iş diyebiliriz. Az çok otomotiv sektöründen anlıyor ve zanaatiniz de varsa hemen aşağıdaki formu doldurmak için siteye gidiniz.

Bunun sebebini de açıkladım. O yazımızı ziyaret ediniz. Zaten yapılan ilk açıklamada vasıflı veya vasıfsız toplam 4600 kişiye yakın işçi alınmıştı. En kısa sürede tekrar tekrar alımların yapılması dileğiyle. Şimdi tekrardan sizlere formu bırakıyorum. Togg içerisinde pozisyonlarda çalışmak ve emek vermek istiyorsanız, formu doldurarak başvuru yapabilirsiniz.

Togg iş başvurusu - Personel alımları için sitemizi ve aşağıdaki siteler üzerinden takip edebilirsiniz... TOGG iş başvurusu için ilan siteleri:

https://www.kariyer.net/firma-profil/togg-201193-230593

https://www.linkedin.com/company/toggas/jobs/?viewAsMember=true

Başvuru yapanlar ve yapmak isteyenler yorum kısmından yardımlaşabilir, ve mülakatın nasıl geçtiğiniz bizlerle paylaşabilirsiniz.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Nuri Özkan

Admin
Yönetici
Yeni alımlar yer almaktadır. Kariyet net ve LinkedIn'e bakabilirsiniz.

Nuri Özkan

Admin
Yönetici
Hemen size yönlendirme linkini gönderiyorum

Nuri Özkan

Admin
Yönetici
@FahrettinTunc merhabalar hocam açtığınız Togg iş başvurusu ve personel alımı adlı başlığınızı bu yazımız üzerinden takip edebilirsiniz.

Zaide

Üye
iş başvurusunu nasıl yapabilirim togg veya siroya

Is basvurusu nasil yapabilirim togg uretime kalite kontrol departmaninda binkac fabrikada gorev yaptim

Admin

Admin
Yönetici
iş başvurusunu nasıl yapabilirim togg veya siroya

Is basvurusu nasil yapabilirim togg uretime kalite kontrol departmaninda binkac fabrikada gorev yaptim
Merhabalar yukarıdaki yazıda bulunan iki linkten iş başvurusu yapabilirsiniz.

Aşağıdaki linklerden de başvurabilirsiniz.

Oğuz Kaan BULUT

Moderatör
Togg iş başvurusu nasıl yapabilirim.

Bu listeden ilgilendiğiniz ilanların üzerini tıklayın.

Karşınıza çıkan sayfada yazan gereklilikleri karşıladığınızı düşünüyorsanız, üst kısımdaki mor renkli "başvur" düğmesine tıklayın.

Eğer siteye üyelik hesabınız varsa ve sitede oturum açmamışsanız karşınıza çıkan küçük pencerede oturum bilgilerinizi girerek üye girişi yapın.

Eğer üyeliğiniz yoksa pencerenin en altındaki "hemen üye olun" ibaresini tıklayarak üyelik alma işlemlerinizi tamamlayın.

Daha kolay bir alternatif olarak, doğrudan facebook hesabınızı kullanarak ta giriş yapabilirsiniz.

Facebook oturumunuz açık ise doğrudan giriş yapacaktır, kapalı ise facebook oturumu açmak için gerekli sayfaya yönlendirileceksiniz.

Bahtınız ve kısmetiniz açık olsun, umarım gönlünüzden gelen mesleği, gönlünüzden geçen bir firmada yapabilmek size nasip olur.

Merhaba 5 yıl otomotıv sektöründe çalıştım Oyak Renault Roberth Bosch Marellı Mako firmalarda TOGG montaj operatörü alımları varmı ve ya alım olucak mı

derya

Üye
Merhaba 4 yıl yazaki taşoron firmasında ısıl işlem ve banlama yaptım togg da görev almak istiyorum temizlik olur üretim olur şehir hastanesi nde bulaşık cilik yaptım kaymakamlık lojmanı temizligi saygılarımla derya kankaya bursa mudanya

Admin

Admin
Yönetici
Bu yazıdaki linkler üzerinden giderek kariyer.net ve LinkedIn üzerinden açık pozisyonlara bakabilirsiniz. @Ahmet Şahın2003

En çok görüntülenenler

Forum istatistikleri

Konular
1,896
Kullanıcılar
4,517
Son üye
Google'da Bizleri Takip Ediniz!

Anasayfa Kayıt Ol Giriş Yap