furkanatik
Üye
Merhaba, togg çekiliş hakkını satmak isteyen var mı?
Sen yoksan bir kişi eksiğiz! TOGG forumumuza kayıt olmayı unutma.
Kayıt OlMerhaba, togg çekiliş hakkını satmak isteyen azır gemlik mavi v2 uzun menzil var
Olabilir, ama kesin değil, Aralık Teslim.Merhaba, togg çekiliş hakkını satmak isteyen var mı?
alan olmuş sanırım grupta post olarak paylaşılmış daha sonrasında satıldıgı bilgisini alıp kapatılmış yorumaSanırım TOGG çekiliş hakkının devir edilmesine müsade etmiyor. Bu durumda ne yapmak gerekir? Hakkını devir eden var mı daha önce? Süreç nasıl işliyor?
12600 sira var siyah uzun menzilMerhaba, togg çekiliş hakkını satmak isteyen var mı?
nasıl satmayı düşünüyorsunuz?12600 sira var siyah uzun menzil
Evet isterseniz kula rengi full paket, uzun menzil, cam tavan meridyen sistem, kendi aracimi satamadigim için devirMerhaba, togg çekiliş hakkını satmak isteyen var mı?
Mehmet bey satalım size hazırda var Kapadokya rengi uzun menzilBir togg alamadık gitti ya bize de kısmet olur mu acaba
Alabilirim,Teslim alınmış V2 lansman rengi gemlik mavi uzun menzilli var
Fiyat hocamEvet isterseniz kula rengi full paket, uzun menzil, cam tavan meridyen sistem, kendi aracimi satamadigim için çekiliş hakkım da satılık. Hangisi önce satılırsa satılmayan bana kalacak.
Merhaba, beyaz renk içi bej uzun menzilli herşey dahil olan 10 güne gelecek aracımı, kendi benzinli aracımı halen satamadığım için sıfır olarak satmak istiyorum, tekliflerinizi değerlendirebilirimMerhaba, togg çekiliş hakkını satmak isteyen var mı?
Merhaba ben satmayı düşünüyorumMerhaba, togg çekiliş hakkını satmak isteyen var mı?
Merhaba, togg çekiliş hakkını satmak isteyen var mı?
5056251476Fiyat hocam
5056251476Fiyat hocam
14 Kasıma Togg hakkımız var. Beyaz Uzun menzil cam tavan full paket araçMerhaba, togg çekiliş hakkını satmak isteyen var mı?
Aralık ilk haftası teslimMerhaba, togg çekiliş hakkını satmak isteyen var mı?
Telefon nedirAralık ilk haftası teslim
Mavi uzun menzil
cam tavan ve meridyen ses sistemi var yani en full olanı devir edebilirim
Mail apo532@yandex.com
Mail atın lütfenTelefon nedir
Merhaba, togg çekiliş hakkını satmak isteyen var mı
Fiyat nedirMehmet bey satalım size hazırda var Kapadokya rengi uzun menzil
Kırmızı uzun menzil en fulu haftaya teslim satarımMerhaba, togg çekiliş hakkını satmak isteyen var mı?
Ben varım kula standart menzil cam tavanMerhaba, togg çekiliş hakkını satmak isteyen var mı?
Olabilir satarımMerhaba, togg çekiliş hakkını satmak isteyen var mı?
Beyaz renk uzun menzil en ful olanıOlabilir satarım
Aralık teslim kırmızı renk iç beyaz geriye kalan ful- STANDART MENZİLMerhaba, togg çekiliş hakkını satmak isteyen var mı?
Evet aralık teslim 05439235781Merhaba, togg çekiliş hakkını satmak isteyen var mı?
merhaba,nerede ikamet ediyorsunuz.telefon numaram.0532 7044552 .iletişime geçelim lütfenAralık teslim kırmızı renk iç beyaz geriye kalan ful- STANDART MENZİL
V2 lansman rengi gemlik mavi uzun menzilli var
Merhaba gemlik, uzun menzil, full donanım araç 2-3 haftaya teslim şuan üretimde görüşebiliriz. sht_alp@outlook.comMerhaba, togg çekiliş hakkını satmak isteyen var mı?
05064993392Merhaba, togg çekiliş hakkını satmak isteyen var mı?
Satamadığınız araçMerhaba, beyaz renk içi bej uzun menzilli herşey dahil olan 10 güne gelecek aracımı, kendi benzinli aracımı halen satamadığım için sıfır olarak satmak istiyorum, tekliflerinizi değerlendirebilirim