Alım satım ilanlarınızı T10X İlanları kategorisinde yapınız.
TOGG Forumuna Hoş Geldiniz

Sen yoksan bir kişi eksiğiz! TOGG forumumuza kayıt olmayı unutma.

Kayıt Ol

2023 Kia Soul’da Yeni Gelişme: Turbo Motor Artık Yok!


ADMİN

Admin
Yönetici
Katılım
12 Şub 2020
Mesajlar
2,251
Tepkime puanı
261
Ekonomi piyasalarında gözlenen yukarı yönlü hareketler her sektörde olduğu gibi otomotiv sektöründe de olumsuz gelişmelerin kaydedilmesine sebep oldu. Ek olarak yeni yıla girilmesi ile birlikte ortaya çıkan ve temeli koronavirüs salgınına dayandırılan çip krizi de sektörün derin bir darbe almasına yol açtı.

Sektörde yaşanan tüm bu gelişmeler ışığında kendi politikaları çerçevesinde gelişimlerini sürdürmeye devam eden üretici firmalar, rakiplerine karşın bir adım önde olabilmek adına araçlarını tasarlamaya ve yeni araçlar üretmeye devam ediyorlar.

Bu kapsamda haftanın son iş günü itibari ile gündeme gelen Güney Koreli Kia, 2023 Soul modelinin tanıtımını yaptı. Yapılan tanıtımda, aracın hem iç hem de dış tasarımına ve tekniklerine yer verildi.

2023 Kia Soul İç Tasarım Özellikleri

2023 Kia Soul İç Tasarım Özellikleri
Hem ülkemizde hem de diğer dünya ülkelerinde milyonlarca sürücünün ilgi odaklarında bulunan otomobil firmalarından birisi olan Güney Koreli Kia, yeni dönemde de adından söz ettirmeyi başarıyor. Daha önce sektörde yankı uyandıran Soul modelini, yeni tasarımı ile satışa sunmaya hazırlanan firma, ilgili modelin yeni versiyonuna ilişkin tanıtımını gerçekleştirdi.

Kia tarafından tanıtılan 2023 Soul’un iç tasarımının tamamen hayalet yapıdan oluştuğu gözlendi. Orta konsola gömülü vaziyette tasarlanmış olan 10,25 inç büyüklüğünde ki multimedya ekranı dikkat çekerken dijital klima, kablosuz şarj, arka koltuklarda oturan yolcular için dizayn edilmiş olan Type- C girişleri sürücüler tarafından büyük ilgi gördü.

2023 Kia Soul Dış Tasarım Özellikleri

Kia tarafından tanıtılmış olan 2023 Soul’un farlarında değişiklik olduğu gözlendi. Ayrıca Kia logosunda da şekil değişikliğine gidildiği, dış tasarımda dikkat çeken ayrıntılardan biri oldu.

Çok daha ince bir far yapısının kullanıldığı 2023 Soul’da, tampon bölgesinde bulunan LED aydınlatmalar ve sis farlarının görsel şölen yarattığı gözler önüne serildi.

2023 Kia Soul Motor Özellikleri

Daha önce tasarlanmış olan Soul modellerinde turbo motorun olduğu ancak 2023 modelde turbo motorun kullanılmadığı bildirildi. 147 beygirlik güce sahip olan yeni motorun, 178 Nm tork değerine sahip olduğu bildirildi. Ayrıca motorun 2.0 litrelik atmosferik motora sahip olduğu da açıklandı.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

Yeni İlanlar

En çok görüntülenenler

Çevrimiçi

Forum istatistikleri

Konular
2,459
Mesajlar
5,051
Kullanıcılar
9,990
Son üye
mrtylmz53
Üst