Alım satım ilanlarınızı T10X İlanları kategorisinde yapınız.
TOGG Forumuna Hoş Geldiniz

Sen yoksan bir kişi eksiğiz! TOGG forumumuza kayıt olmayı unutma.

Kayıt Ol

2022 Toyota Tundra Pickup Ortaya Çıktı!


ADMİN

Admin
Yönetici
Katılım
12 Şub 2020
Mesajlar
2,251
Tepkime puanı
261
2022 Toyota Tundra Pickup Ortaya Çıktı! Yeni nesil Toyota Tundra neredeyse burada, bu nedenle doğal olarak temel görünümünün ve ayrıntılarının yavaş yavaş ortaya çıkması başladı. Toyota, Tundra'nın ön kısmına tam önden bir bakışla yeni tam boyutlu kamyonun ilk çıkışına doğru ilerliyor. Zamanı geldi: Şu anki Tundra, 2008'den beri hemen hemen aynı biçimde satılıyor.

Evet, görüntü (ve beraberindeki video) dumanlı ve evet, kamyon organize suça karşı tanıklık ediyormuş gibi arkadan aydınlatmalı - herhangi bir ses eklenmiş olsaydı, Toyota'nın motorunu robotik olarak değiştiren o sesli garbler olacağına bahse gireriz ses.
2022-Toyota-Tundra-Pickup-Ortaya-Cikti4.jpg

Öyle bile olsa, kesin olan bir şey var: 2022 Toyota Tundra Pickup , birçok ilginç ön yüz aydınlatmasına sahip olacak. Casus fotoğraflarına ve sanatçıların çizimlerine dayanarak tahmin ettiğimiz gibi , yeni kamyonda küçük, L şeklinde farlar ve devasa, aralıklı bir ızgaraya benziyor.

Kaputun ön kenarındaki üç Ford-F-150-Raptor tarzı kehribar işaret lambasından çamurluklardaki köşe işaretlerine ve alçak bir çift ince LED sis lambasına kadar her yerde ışıklar var. Izgara açıklığının ortasından görünen devasa bir LED şerit bile parlıyor. Bu bir iltifat, bu merkezi lambanın gerçekten bir "TOYOTA" rozeti için arkadan aydınlatması mı yoksa off-road tarzı bir ışık çubuğu olup olmadığı bilinmiyor.
2022 Toyota Tundra Pickup Ortaya Çıktı

Şimdiye kadar elimizde olan tek şey bu. Millet ile oynasaydık, burada resmedilen kamyonun muhtemelen en iyi köpek 2022 Toyota Tundra Pickup TRD Pro olduğunu söyleyebiliriz , Toyota'nın arazi odaklı trim seviyesi de daha küçük Tacoma kamyonetinde ve 4Runner SUV'de bulundu. Önümüzdeki haftalarda daha fazla önizleme ve iltifat arayın.
2022 Toyota Tundra Pickup Ortaya Çıktı
 
Son düzenleme:

Yeni İlanlar

En çok görüntülenenler

Çevrimiçi

Şu anda çevrimiçi üye yok.

Forum istatistikleri

Konular
2,458
Mesajlar
5,050
Kullanıcılar
9,984
Son üye
Yalcinm
Üst