Alım satım ilanlarınızı T10X İlanları kategorisinde yapınız.
TOGG Forumuna Hoş Geldiniz

Sen yoksan bir kişi eksiğiz! TOGG forumumuza kayıt olmayı unutma.

Kayıt Ol

2022 Renault Elektrikli Megane İç Tasarım Görüntüleri Ortaya Çıktı


ADMİN

Admin
Yönetici
Katılım
12 Şub 2020
Mesajlar
2,249
Tepkime puanı
261
2022 Renault Elektrikli Megane iç tasarım detayları tanıtıldı. Otomobilin bütün iç dizaynının resmi olarak duyurusu gerçekleştirildi. Renault severler popüler seri Megane'ın elektrikli versiyonunu merakla beklemekteler. Günümüzün modern otomobil üreticilerinde halihazırda var olan bir seriyi elektrikli hale getirmek gibi bir alışkanlık mevcut değil.

Gerek BMW, gerek Volkswagen ve gerekse diğer büyük üreticilerden bu tip hamleler görmemekteyiz. Renault, en çok satan serilerinden bir tanesi olan Megane'ı tamamen elektrikli hale getirmek niyetinde. Sizlere dün yeni elektrikli aracın görüntülerini göstermiştik. Ancak ortaya çıkan görüntüler içerisinde aracın iç tasarımı mevcut değildi. Son gelen haberlerle beraber aracın iç tasarımı da ortaya çıktı. Renault resmi olarak elektrikli Megane'ın iç dizaynını gösterdi.
2022 Renault Elektrikli Megane İç Tasarım
Elektrikli otomobillerde iç tasarım çok önemli. Zira iç tasarımın otomobilin elektrikli havasını yansıtması ve nesnelerin interneti ile entegre bir şekilde çalışması şart. Bu durumu en iyi gerçekleştiren Tesla model araçların güzel birer örnek olduklarını belirtmemiz mümkün. Fransız üretici Renault ise bu noktada geri kalmayarak en iyi şartları sunmak niyetinde.

2022 Renault Elektrikli Megane İç Tasarım​

Renault otomobilde E-Tech Electric adını kullanmak niyetinde. Bu bağlamda da otomobilin yeni bir ekolün temsilcisi olacağını söylememiz mümkün. Otomobilin tasarım direktörü Gilles Vidal iç mekanda ciddi değişiklikler yaptıklarını belirtiyor. Arka far tasarımı ile beraber tanıtılan iç mekanın elektrikli otomobiller için öncü olması hedeflenmekte.
2022 Renault Elektrikli Megane İç Tasarım
Tasarımda dikkat çeken husus elbette ki otomobil ortasındaki dev ekran olmakta. İlgili ekrandan gerek telefon görüşmesi yapmanız, gerek müzik dinlemeniz ve gerekse GPS takibi almanız mümkün. Zira bütün bunların yanı sıra otomobilin yazılım desteği alması da son derece muhtemel. Çünkü elektrikli araçların yazılım özellikleriyle birlikte çok daha iyi yerlere çekilmesi mümkün.
2022 Renault Elektrikli Megane İç Tasarım
Dijital gösterge panelinin de son derece geniş olduğunu söylemekte yarar var. Birçok yeni otomobil gibi dijital gösterge panelinin farklı widgetlar ile donatılması ya da boyutlandırılması da mümkün olabilir. Ancak bu hususta herhangi bir açıklama gelmedi. Aynı zamanda otomobilin diz bölgeleri ve koltukları da son derece nizami görünüyor. 2022 Renault elektrikli megane iç tasarım görüntüleri bu şekilde.
 
Son düzenleme:

Yeni İlanlar

En çok görüntülenenler

Çevrimiçi

Şu anda çevrimiçi üye yok.

Forum istatistikleri

Konular
2,457
Mesajlar
5,046
Kullanıcılar
9,976
Son üye
Gonca Türk
Üst