Alım satım ilanlarınızı T10X İlanları kategorisinde yapınız.
TOGG Forumuna Hoş Geldiniz

Sen yoksan bir kişi eksiğiz! TOGG forumumuza kayıt olmayı unutma.

Kayıt Ol

2022 Nissan Z iç mekan resimleri sızdı


ADMİN

Admin
Yönetici
Katılım
12 Şub 2020
Mesajlar
2,245
Tepkime puanı
260
Bu gün 2022 Nissan Z iç mekan resimleri denilen resimler sızdı. Bu resim hakkında size detaylı bilgiler vereceğiz. 2022 Nissan Z iç mekan nasıl olacak? Sorusunu da sizler için cevaplamış olacağız. Yeni Nissan Z için görseller gelmeye devam ediyor. İç mekan tasarımı hakkında detay sunan bu resim her ne kadar gerçek bilmesek de gösterilen iç dizayn gayet klasik ve hoş görünüyor.

Bizde birazdan bu resimleri sizlerle paylaşacağız. Bir otomotiv blogunda paylaşılan bu haberde bir adet resmin olduğu bunun da 2022 yılında çıkacak olan Nissan Z iç mekan tasarımı resimleri olduğu iddia edildi. Şimdi bu resimden yola çıkarak sizlere düşüncelerimizi sunacağız. Gelin hep birlikte bu fotoğrafı inceleyelim.
2022 Nissan Z iç mekan resimleri sızdı
Resim Yeni Nissan Z iç mekan tasarım olarak paylaşıldı. İç döşemeler gayet klasik spor görünümde tasarlanmış. Sürücü koltuğuna açısı gayet güzel olan bir ekran bulunuyor. Direksiyon üzerinde de kumandalar elinizin altına taşınmış görünüyor.

Şık ve klasik olarak adlandıracağımız bir tasarım bizi karşılıyor. Şayet bu resim gerçek bir casus fotoğraf ise çok şık duran bir iç mekan bizim karşımıza çıkabilir. Bu hali bizim beğenimizi toplamayı başardı. Bu gelişmeleri ilerleyen zamanda sizler için takipte kalacağız. Herhangi bir resmiyet kazanırsa da gelişmeleri sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

Henüz dediğimiz gibi 2022 Nissan Z iç mekan resimleri sızdı denilse de henüz tanıtım gerçekleşmeden tam manasıyla bir şey diyemiyoruz. Çünkü ortaya atılan iddiaların bazıları yanlış olabiliyor. Bizler de bu gelişmeleri sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

Nissan Z hakkında detaylar gün geçtikçe netleşiyor. Tanıtım için de fazla bir zaman kalmadı gibi görülüyor. 1-2 ay içinde tanıtımı gerçekleşecek gibi öngörüler mevcuttur. Çünkü tanıtımı gerçekleşince modelin imalat süresi vs 2022 yılının şubat ayında da satışın planlandığı söyleniyor. Bu yüzden de 1-2 ay içerisindeki bir tanıtımı yapılırsa üretim aşamasına son rutüşlar yapılarak geçilecektir.

Sizce de Yeni Nissan Z detayları nasıl?
 
Son düzenleme:

Yeni İlanlar

En çok görüntülenenler

Çevrimiçi

Şu anda çevrimiçi üye yok.

Forum istatistikleri

Konular
2,451
Mesajlar
5,035
Kullanıcılar
9,837
Son üye
erdal ercan
Anasayfa Kayıt Ol Giriş Yap
Üst