Alım satım ilanlarınızı T10X İlanları kategorisinde yapınız.
TOGG Forumuna Hoş Geldiniz

Sen yoksan bir kişi eksiğiz! TOGG forumumuza kayıt olmayı unutma.

Kayıt Ol

2022 Model Renault Toros Türkiye’ye Gelecek Mi?


ADMİN

Admin
Yönetici
Katılım
12 Şub 2020
Mesajlar
2,251
Tepkime puanı
261
Bir döneme damgasını vuran efsanevi otomobillerden biri olarak hafızalara kazınan Renault Toros, 2022 model olarak piyasaya sürülüyor. Son dönemde Tofaş’ın da benzer bir hamleye imza atarak Şahin ve diğer kuş serisi otomobilleri üreteceği çok konuşuluyordu. Ancak Renault Toros ile ilgili ortaya çıkan detaylar, tüm bunları gölgede bırakmaya yetti.

Türkiye’de 1990 ile 2000’li yıllar arasında bir hayli sevilen otomobillerden biri olan Renault Toros, otomobil piyasasına geri dönüyor. Piyasada olduğu dönemde en çok satılan ve artık günümüzde klasikleşen bir efsane otomobile dönüşen Renault Toros, o dönemde Tofaş Şahin ile büyük rekabet içindeydi. Otomobil piyasasını yakından takip edenler Renault 5 elektrikli versiyonu da heyecanla karşıladı.

Renault Toros 2022 Model Gelecek Mi?

Renault Toros 2022 Model Gelecek Mi?
Renault 5 elektrikli modelin mevcut durumda tasarım aşamasında olduğu öğrenildi. Edinilen bilgilere göre Renault 5 modeli henüz satışa hazır olmadığı için çalışmalar sürüyor. 2000’li yılların başına damgasını vuran kuş serisinde öne çıkan Tofaş Şahin’in de yeniden ortaya çıkacağına dair söylentiler büyük ilgi görüyor. Henüz Tofaş’tan bu konuda resmi bir açıklama gelmese bile herkes merak içinde beklemeye devam ediyor.

Kulislerde konuşulanlara göre dev markalar, eskiden büyük ilgi gören ve efsaneleşen otomobil modellerini uygun fiyatlarla yeniden piyasaya sürebilir. Tofaş tarafından piyasaya sürülen kuş serisinin en büyük rakibi olan Renault Toros için ortaya atılan iddialar da otomobil severlerde büyük heyecan yarattı. Yeni bir haberle birlikte herkes Renault Toros 2022 modele yoğunlaştı.

Renault Toros Elektrikli Olacak

Avrupa otomobil pazarında Renault 12 adıyla sipariş edilen Renault Toros, ülkemizde Tofaş’a rakip olabilmek için yabancı olmayan bir isim tercih etti. Renault otomobil markasının en çok satılan modellerinden biri olarak hafızalarda yer edinen Renault Toros’un yeniden piyasaya sürüleceği konuşuluyor.

Bununla birlikte Renault Toros 2022 modelin Türkiye’ye de geleceği iddialar arasında öne çıkıyor. Yeni Renault Toros güncellenmiş versiyonu ile iddialara göre elektrikli motorla birlikte gelecek. Avrupa’da satışa çıktığı an Türkiye’de de piyasaya sürüleceği konuşulmaya devam ediyor.
 
Son düzenleme:

Yeni İlanlar

En çok görüntülenenler

Çevrimiçi

Forum istatistikleri

Konular
2,458
Mesajlar
5,050
Kullanıcılar
9,989
Son üye
Kasım yanık
Üst