Alım satım ilanlarınızı T10X İlanları kategorisinde yapınız.
TOGG Forumuna Hoş Geldiniz

Sen yoksan bir kişi eksiğiz! TOGG forumumuza kayıt olmayı unutma.

Kayıt Ol

2022 Model Renault Taliant Fiyat Listesi Açıklandı


ADMİN

Admin
Yönetici
Katılım
12 Şub 2020
Mesajlar
2,245
Tepkime puanı
260
Türkiye’de en çok satan otomobil markalarından Renault, yeni Tailant modelini piyasaya sürdü. Uygun fiyat seçenekleri ve donanım özellikleriyle dikkat çeken Renault Taliant, büyük ilgi görmeye devam ediyor.

Küresel otomotiv sektöründe yaşanan krizler ve ülkemizde son dönemde hızla yükselen döviz kuru nedeniyle sıfır kilometre otomobil fiyatları çok yüksek seviyelere ulaştı. Giderek artan fiyatlar arasında müşterilerine uygun fiyatlı çözümler sunan Renault, Tailant modelini duyurdu.

Henüz birkaç ay önce 100 bin TL bandında olan otomobiller, 300 bin TL fiyat etiketlerine ulaşmışken, Renault Taliant uygun fiyat seçenekleri ile dikkatleri üzerine çekiyor. Renault Taliant, özellikle ÖTV matrah düzenlemesi sonrasında düşen fiyatları ile daha geniş kitlelerin hedefi haline geldi.

Renault Taliant Özellikleri Neler?

Renault Taliant Özellikleri Neler
Türkiye’de sadece iki adet motor seçeneği ile satışa sunulan Renault Taliant modeli büyük ilgi görüyor. Renault Taliant, 65 bg ve 95 nm tork değerlerine sahip 1.0 Sce motorla geliyor. Benzinli motorun 5 ileri manuel vitesi ve şehir için 6.2 litre, şehir dışında da 4.9 litre gibi bir yakıt tüketim değerleri beğeni topluyor.

Bu özellikleri ile Renault Taliant, kendi sınıfında en çok satan otomobillerden biri olmaya aday görünüyor. Renault Taliant’ın Türkiye’de satılan bir diğer motor seçeneği ise 1.0 Turbo Xtronic motor 90 bg ve 142 nm güç üretiyor. Renault Taliant, ülkemizde Joy ve Touch olacak şekilde iki farklı donanımla geliyor.

Joy paketi giriş seviyesi olduğu için manuel klima, manuel arka camlar, 3.5 inç TFT gösterge paneli ve Bluetooth radyolu bir şekilde satışa sunuluyor. Ön ve arka park sensörü Renault Taliant siparişinde opsiyon donanım olarak satın alınabiliyor.

Renault Taliant 2022 Fiyat Listesi

Renault Taliant’ın giriş seviyesi olan Joy 1.0 Sce 65 bg modeli 312.900 TL fiyat etiketi ile piyasada büyük ilgi görüyor. Turbolu modelde ise Joy 1.0 Turbo X-tronic 90 bg fiyatı 380.000 TL olarak belirlendi. Ülkemizde satış rekorları kırması beklenen Renault Taliant’ın en dolu modeli olan Touch 1.0 Turbo X-tronic 90 bg versiyonu 402.900 TL fiyatla satışa sunuluyor.
 
Son düzenleme:

Yeni İlanlar

En çok görüntülenenler

Çevrimiçi

Forum istatistikleri

Konular
2,451
Mesajlar
5,035
Kullanıcılar
9,849
Son üye
Fatih SAÇAN
Anasayfa Kayıt Ol Giriş Yap
Üst