Alım satım ilanlarınızı T10X İlanları kategorisinde yapınız.
TOGG Forumuna Hoş Geldiniz

Sen yoksan bir kişi eksiğiz! TOGG forumumuza kayıt olmayı unutma.

Kayıt Ol

2022 Mercedes-Benz EQS SUV Görüntüleri


ADMİN

Admin
Yönetici
Katılım
12 Şub 2020
Mesajlar
2,251
Tepkime puanı
261
2022 Mercedes-Benz EQS SUV kamuflajlı görüntüleri ortaya çıktı. Gözlemlenenlere göre araç son derece iddialı bir şekilde gelmekte. Mercedes'in elektrikli otomobil klasmanındaki aktifliği durmak bilmiyor. Alman devi bu severde EQS SUV modelleri ile göz doldurmayı başardı.

Mercedes'in elektrikli otomobillerin hemen hemen her alanında olma isteği mevcut. Bu bağlamda da Alman markanın farklı hamleler yaptığını görmekteyiz. Bu hamlelerden bir tanesi de yeni nesil EQS SUV olacak gibi durmakta. Araç Alman otomobil üreticisinin amiral gemisi olma özelliğine sahip olmakta, fakat bu durumun SUV segmenti için geçerli olduğunu da belirtelim.

Tesla Model X'e rakip olarak getirilmesi beklenen aracın an itibariyle teknolojik bazda da Tesla'dan geri kalır yanı yok. Görünüşe göre Alman mühendisler bu noktada ciddi mesai sarf etmişler gibi duruyor. Aracın dış görüntü itibariyle hafif bir sedanı andırdığı aşikar. Zira araçta ufak da olsa sedan esintileri mevcut. Fakat aracın yapı ve tarz itibariyle SUV olduğunu yeniden belirtmiş olalım.

Ek olarak otomobilin ön kabin stili de sedan tipini andırmakta. Aynı zamanda görünüşe göre araç GLS modeli gibi daha geniş bir yaşam alanı sunmayı da hedefliyor, bu durum gerçekten ilginç bir deneyim sunabilir.
2022 Mercedes-Benz EQS SUV Görüntüleri

2022 Mercedes-Benz EQS SUV Görüntüleri​

Otomobilin ön tarafında tam genişlikte bir gündüz farı görüyoruz. Aynı zamanda EQS sedan modelinde bulunmakta olan aynı siyah ızgara SUV modelinde de mevcut olabilir, bu konuda net bir açıklama yok fakat beklentiler bu yönde.

Aracın farları sedan model ile benzer bir tasarıma sahip. Bu bağlamda aracın EQS ailesi klasmanında kendine has özelliklerini koruyacağı son derece aşikar. Sızan görsellere göre ise aracın iç tarafında bizleri 55,5" boyutunda Hyperscreen sistem karşılamakta. Bunun yanı sıra sistemde 12,3" boyutunda dijital gösterge paneli ve 17,7" boyutunda dokunmatik ekran paneli de mevcut.

Ayrıca modelde 12.3" boyutunda üçüncü yolcu içinde bir ekran olması da beklenmekte. Otomobilin teknik özellikleri net olarak belli değil, fakat elbette ki bazı tahminler var. Örneğin araçta üçüncü seviye otonom sürüş teknolojisi olmasına kesin gözüyle bakılmakta. Halihazırda Tesla Model X ile karşılaştırılan bir araçta da bu özelliğin bulunması gerekiyor. 2022 Mercedes-Benz EQS SUV görüntüleri ve detayları şimdilik bu şekilde.
 
Son düzenleme:

Yeni İlanlar

En çok görüntülenenler

Çevrimiçi

Forum istatistikleri

Konular
2,458
Mesajlar
5,049
Kullanıcılar
9,983
Son üye
oguzo
Üst