Alım satım ilanlarınızı T10X İlanları kategorisinde yapınız.
TOGG Forumuna Hoş Geldiniz

Sen yoksan bir kişi eksiğiz! TOGG forumumuza kayıt olmayı unutma.

Kayıt Ol

2022 Jeep Grand Cherokee Siparişe Hazır!


ADMİN

Admin
Yönetici
Katılım
12 Şub 2020
Mesajlar
2,245
Tepkime puanı
260
2022 Jeep Grand Cherokee Siparişe açılıyor. Nisan ayında, tamamen yeni 2022 Jeep Grand Cherokee'ye ilk haberimizi yapmıştık. O zamandan beri, yeni üç sıralı Grand Cherokee L'yi gördük, ancak normal iki sıralı modelin üretimi ertelendi ve halihazırda üretilmiş olan bazı modellerin ciddi sel baskını sonrasında doğrudan kırıcıya gönderilmesi gerekiyordu.

2022 Jeep Grand Cherokee Hakkında Detaylar​

Birkaç ay önceki selden bu yana yeni Grand Cherokee hakkında pek bir şey duymamıştık. Yeni raporlar Jeep'in resmi tanıtımından önce yeni SUV aracı bayi siparişlerine açtığını duyurdu. Raporlara göre, şimdiye kadar ABD'de 2022 Grand Cherokee'nin (WL74) üç çeşidi mevcut.

Birincisi Grand Cherokee Limited 4x4 (WLJP7422E). Bu, 3.6 litrelik Pentastar V6 ve Lux Tech paketi ile birlikte geliyor. Buna çapraz trafik destekli ön ve arka park sensörleri ve çevre görüş kamerası dahil edilmiş. Ayrıca bir arka kamera yıkayıcı, direksiyon simidi için hafıza, yağmur sensörlü silecek ve anahtarsız çalıştırma mevcuttur.

Diğer özellikler arasında öndeki havalandırma, arka cam güneşlikleri, dijital dikiz aynası ve kablosuz şarj yer alıyor. Eğlence Grubu, navigasyonlu ve dokuz hoparlörlü 10 inçlik bir Uconnect 5 dokunmatik bilgi-eğlence ekranı eklenmiş ve tüm araç çift bölmeli bir sunroof ile sunulmaktadır.

2022 Jeep Grand Cherokee


Bir sonraki model, 5,7 litrelik HEMI V8 ile Grand Cherokee Summit Reserve 4x4 (WLJT7425U) olarak adlandırılan en lüks versiyondur. Burada, Lux Tech Group bir kablosuz şarj cihazı ve arka cam güneşlikleri eklerken, Advance ProTech paketi bir baş üstü ekran, yaya ve hayvan algılamalı gece görüşü ve dijital bir dikiz aynası mevcuttur. Aynı özellikler Grand Cherokee Summit Reserve 4xe'ye (WLXT7427U) eklenir.

Bu, ilk kez geçen ay tanıtılan bir hibrit model, ancak bu aracın güç aktarma organı için tam olarak hangi motoru kullanacağını henüz keşfedemedik. En iyi tahminimiz, Wrangler 4xe'nin 2.0 litrelik turbo-four bir elektrik motoruyla birlikte güç vermesidir. Hibrit Wrangler'da bu kombinasyon 375 beygir gücü ve 470 lb-ft tork geliştirir, ancak daha büyük ve daha ağır Grand Cherokee'de uygulanması için hafif bir güç artışı olması muhtemel görünüyor. Araç hakkında daha fazla bilgi ilerleyen zamanda yer alacaktır.
 
Son düzenleme:

Yeni İlanlar

En çok görüntülenenler

Çevrimiçi

Şu anda çevrimiçi üye yok.

Forum istatistikleri

Konular
2,451
Mesajlar
5,035
Kullanıcılar
9,843
Son üye
5323463334
Anasayfa Kayıt Ol Giriş Yap
Üst