Alım satım ilanlarınızı T10X İlanları kategorisinde yapınız.
TOGG Forumuna Hoş Geldiniz

Sen yoksan bir kişi eksiğiz! TOGG forumumuza kayıt olmayı unutma.

Kayıt Ol

2022 Honda Civic Si Hakkında Kötü Haber Var!


ADMİN

Admin
Yönetici
Katılım
12 Şub 2020
Mesajlar
2,251
Tepkime puanı
261
2022 Honda Civic Si Hakkında Kötü Haber Var! Onbirinci nesil Honda Civic hatchback ve sedan görünümleriyle tanıtıldığına göre, meraklılar yeni Civic Type R'ın gelmesini sabırsızlıkla bekliyor. Honda'nın yeni ateşli hatchback'i gelecek yıla kadar satışa* çıkmayacak, ancak ondan önce sportif Civic Si bu yıl piyasaya çıkacaktı.

2022 Honda Civic Si Hakkında Kötü Haber Var!​

Ne yazık ki, Honda Civic Si ile ilgili iki kötü haber var. Honda Kanada , Haziran ayında yalnızca bir Civic Si sedan olacağını tweetledikten sonra, bu duyuru Civic 11 forumunda yeni bir gönderide doğrulandı.

Honda Civic Si hatchback olmayacağı gerçeğinin yanı sıra, bir forum üyesi de Honda Civic Si sedan'ın ertelendiğini doğruladı.
2022 Honda Civic Si Hakkında Kötü Haber Var!
Müşteri teslimatlarının başlangıçta bu ay başlaması planlanıyordu fakat şimdi bayilerin Si sedan almaya başlaması Kasım ayına kadar ertelendi. Gecikme için herhangi bir neden belirtilmedi fakat otomobil endüstrisini hala sakat bırakan devam eden yarı iletken çip sıkıntısının suçlanması muhtemel sebep olarak görülüyor.

Honda henüz yeni Civic Si'yi resmi olarak açıklamadı, ancak önümüzdeki birkaç ay içinde netleşmesi bekleniyor. Civic Si altı renkte satışa sunulacak ve bu renkler; Kristal Siyah İnci Ege Mavi Metalik, Sonic Gri İnci, Rallye Kırmızı, Platin Beyaz İnci ve yeni Blazing Turuncu İnci renkleri yer alacaktır. Blazing Orange İnci rengi, geçen yıl çarpıcı bir Solar Flare Pearl turuncu kaplama ile piyasaya sürülen 2022 Civic prototipinde önizlenmişti.
2022 Honda Civic Si Hakkında Kötü Haber Var!
Şu anda, yeni Civic Sedan'ın en güçlü versiyonu, 180 hp ve 177 lb-ft torka sahip turboşarjlı 1.5 litrelik dört silindirli bir motora sahip. Bu ünite yeni Civic Sedan Si'ye taşınmalı, ancak 200 hp'nin üzerinde güç üretmesini bekliyoruz.

Ayrıca yeni Civic Sedan Si'nin daha sert süspansiyona ve işlemeli Si logolu spor koltuklara sahip olması muhemel beklenen detaylardır. Bu yükseltmeler, Honda Civic Si Sedan'ın 21.700 dolardan başlayan normal sedandan daha pahalıya mal olacağı anlamına geliyor.
 
Son düzenleme:

Yeni İlanlar

En çok görüntülenenler

Çevrimiçi

Forum istatistikleri

Konular
2,458
Mesajlar
5,050
Kullanıcılar
9,984
Son üye
Yalcinm
Üst