Alım satım ilanlarınızı T10X İlanları kategorisinde yapınız.
TOGG Forumuna Hoş Geldiniz

Sen yoksan bir kişi eksiğiz! TOGG forumumuza kayıt olmayı unutma.

Kayıt Ol

2022 Ford Focus Yeni Tasarımı ile Hayran Bıraktı!


ADMİN

Admin
Yönetici
Katılım
12 Şub 2020
Mesajlar
2,251
Tepkime puanı
261
Altın piyasalarında ve döviz kurlarında gözlenen ani yükselişler, 2021 yılının sonlarına doğru hem ikinci el araçlara hem de sıfır kilometre araçlara yüksek oranlı zamların yansımasına sebep olmuştu.

O dönem içerisinde piyasalara yapılan Merkez Bankası müdahaleleri ve kabine toplantısından çıkan kur korumalı TL vadeli mevduat sistemi kararı kapsamında, döviz kurlarının ve altın fiyatlarının gerilemesi sağlanmıştı. Bir nebze olsun kontrol altına alınabilen ekonomi piyasaları, yeni yıla gelindiğinde tekrar dalgalı hareketler sergilemeye başladı.

Bu hareketlerin üzerine bir de pandemi temelli çip krizi ve diğer yedek parçaların tedarik problemlerinin eklenmesi, vatandaşları sıfır kilometre araç sahibi olma hayalleri kurmalarından alıkoydu. Bu esnada otomotiv devleri müşteri sayılarını arttırmak ve kazanç sağlamak adına çeşitli satış kampanyaları düzenlemeye başladılar.

Düzenlenen araç satış kampanyaları, çoğunluk ile vatandaşların bütçelerine hitap etmedi. Bu noktada devreye Ford girdi. Firma, çok merak edilen 2022 Ford Focus modelini görücüye çıkararak hem teknik özelliklerini hem de satış fiyatını açıkladı.

2022 Ford Focus Tanıtıldı!

2022 Ford Focus Tanıtıldı!
Bir süredir merak ile beklenen 2022 model Ford Focus, nihayet gün yüzüne çıktı. Firma, yeni modelinin fotoğraflarını yayınlayarak, otomotiv sektöründe ki ağırlığını gözler önüne serdi. Hem dış tasarımı hem de iç tasarımı ile sürücüleri büyüleyen yeni Ford Focus’un teknik özellikleri ve satış fiyatı merak konusu oldu.

2022 Ford Focus Teknik Özellikleri

Ford’un piyasaya sürmeye hazırlandığı 2022 Ford modelinin teknik özellikleri belli oldu. Yeni Ford Focus’un EcoBoost hibrit motora ve 7 vitesli şanzımana sahip olduğu ilan edildi. Ayrıca yeni Focus’un iç tasarımında 13,2 inçlik bir ekranın bulunduğu da gelen bilgiler arasında yer alıyor.

2022 Ford Focus Satış Fiyatları

Ford tarafından piyasaya sürülmeye hazırlanan 2022 Focus modeli, vatandaşların büyük beğenisi ile karşılaştı. Yeni dönemde aracını değiştirmek ya da yeni bir araç sahibi olmak isteyen vatandaşlar, 2022 Ford Focus’un satış fiyatını araştırmaya başladılar.

Firma, aracın Türkiye satış fiyatını henüz açıklamadı. Ancak firmaya yakın kaynaklardan alınan bilgilere göre aracın 500- 675 bin TL aralığında satışa sunulacağı tahmin ediliyor.
 
Son düzenleme:

Yeni İlanlar

En çok görüntülenenler

Çevrimiçi

Forum istatistikleri

Konular
2,458
Mesajlar
5,049
Kullanıcılar
9,983
Son üye
oguzo
Üst