Alım satım ilanlarınızı T10X İlanları kategorisinde yapınız.
TOGG Forumuna Hoş Geldiniz

Sen yoksan bir kişi eksiğiz! TOGG forumumuza kayıt olmayı unutma.

Kayıt Ol

2022 Ford E-Transit Elektrikli Minibüs Geliyor!


ADMİN

Admin
Yönetici
Katılım
12 Şub 2020
Mesajlar
2,251
Tepkime puanı
261
2022 Ford E-Transit Elektrikli Minibüs Geliyor! Ford E-Transit Elektrikli Minibüs özellikleri neler? Menzili ne kadar? Batarya kapasitesi ve şarj süresi ne kadar? F-150 Lightning manşetlere çıkıyor, ancak 2022 Ford E-Transit Elektrikli minibüsün daha büyük bir etkisi olabilir.

2022 Ford E-Transit Elektrikli Minibüs NEDİR:​

Sizlere sunduğumuz 2022 Ford Branco modelinden sonra elektrikli minibüs serisi E-Transit hakkında detay vermek istedik. Elektrikli kamyonetler halkın daha çok dikkatini çekecek gibi görünüyor.

Amazon, FedEx, UPS ve USPS gibi dağıtım devleri içten yanmadan elektrik gücüne geçerken elektrikli kamyonetler küresel olarak çok daha büyük bir etki yaratmaya hazırlanıyor. Arasında elektrikli versiyonu gibi en çok satan minibüs Amerika'da ilk çıkacak olan 2022 Ford e-Transit hemen başarı bekleniyor.
2022 Ford E-Transit Elektrikli Minibüs Geliyor! Ford E-Transit Elektrikli Minibüs özellikleri neler? Menzili ne kadar? Batarya kapasitesi ve şarj süresi ne kadar?
NEDEN ÖNEMLİ: Ticari alıcıların çevreci ihtiyaçlarını karşılamak için E-Transit, tıpkı gazla çalışan muadili gibi, baş döndürücü bir dizi kombinasyonda sunulacak. Kargo minibüsü varyantı üç farklı boyda ve üç ayrı tavan yüksekliğinde satılacak. Yük kapasitesi maksimum 3.800 kg, kargo kapasitesi ise gazla çalışan Transit ile aynı şekilde 487,3 fit küp ile maksimuma çıkacak.

Ford ayrıca bir şasi kabini ve kesit modeli sunuyor, ancak Crew Van ve Passenger Van çeşitleri başlangıçta sunulacak gibi görünmüyor. En önemlisi, E-Transit'in pazardaki rakiplerinin çoğunu yenmesi ve Blue Oval'e tartışmalı bir segmentte bir adım öne geçmesi bekleniyor.
2022 Ford E-Transit Elektrikli Minibüs Geliyor! Ford E-Transit Elektrikli Minibüs özellikleri neler? Menzili ne kadar? Batarya kapasitesi ve şarj süresi ne kadar?
PLATFORM VE GÜÇ AKTARMALARI: Şirketin Kansas City, Missouri fabrikasında gazla çalışan Transit'lerin yanında inşa edilecek olan E-Transit'in yürüyen aksamı Mustang Mach-E'den ödünç alınacak. 266 beygir gücü ve 317 lb-ft tork üreten ortaya monte edilmiş bir elektrik motoru, 67 kWh pil paketinde depolanan güçle arka tekerlekleri çalıştıracak.

Yani arkadan itişli bir sistem bu araçta yer alacak. Hem piller hem de motor, değerli kargo hacmine göre inşa edilmiş olacaktır. F-150 Hybrid gibi, E-Transit de mobil jeneratör olarak işlev görebilecek. Ford, E-Transit'in büyük olasılıkla daha doğa ve hava dostu kısa çatı konfigürasyonunda yaklaşık 125 mil menzile sahip olacağını söylüyor.
2022 Ford E-Transit Elektrikli Minibüs Geliyor! Ford E-Transit Elektrikli Minibüs özellikleri neler? Menzili ne kadar? Batarya kapasitesi ve şarj süresi ne kadar?
TAHMİNİ FİYAT: E-Transit fiyatları, kısa tavanlı, kısa dingil mesafeli bir varyant için 44.990 dolardan başlayacak - gazla çalışan bir Transit'ten sadece 1.600 dolar daha fazla verecektir. Bu fiyatlar ABD için geçerlidir.

Bu yüzden de herhangi bir federal, eyalet veya yerel EV indirimleri veya teşviklerinden de yararlanma imkanı olabilir. Bu yıl içinde piyasaya sürülmesi beklenen minibüsler arasında, Ford'a kullanım verilerini sağlamak ve herhangi bir son dakika karışıklığını gidermek için bir pilot program oluşturacak kişilere satılacak.
 
Son düzenleme:

Yeni İlanlar

En çok görüntülenenler

Çevrimiçi

Şu anda çevrimiçi üye yok.

Forum istatistikleri

Konular
2,458
Mesajlar
5,050
Kullanıcılar
9,989
Son üye
Kasım yanık
Üst