Alım satım ilanlarınızı T10X İlanları kategorisinde yapınız.
TOGG Forumuna Hoş Geldiniz

Sen yoksan bir kişi eksiğiz! TOGG forumumuza kayıt olmayı unutma.

Kayıt Ol

2022 BMW iX3 Makyajlı Kasayla Tanıtıldı!


ADMİN

Admin
Yönetici
Katılım
12 Şub 2020
Mesajlar
2,251
Tepkime puanı
261
Elektrikli 2022 BMW iX3 Makyajlı Kasayla Tanıtıldı! Bu konuyu ele alacağız. 2022 BMW iX3 menzili ne kadar? Şarj detayları ve fiyatı nedir? Bu soruları sizlere cevaplayacağız. Gelin modeli hep birlikte inceleyelim.

Elektrikli 2022 BMW iX3 Detayları Neler?​

Otomobil dünyasında hızlı bir evrim yaşanıyor. Markalar bir bir elektrikli otomobil modellerini piyasaya sürüyor. Bu markalardan birisi de BMW oldu. Elektrikli BMW İX3 modeli 2021 yılında çıkmıştı. Sevilen modelin şimdi ise makyajlı 2022 yeni tarzı tanıtıldı.

Bu model elektrikli olarak üretilen en iyi modelleri arasında yerini aldı desek daha doğru olacaktır. 2022 makyajlı BMW iX3 modeli teknik özelliklerine geçmeden önce iç ve dış tasarımı hakkında yorumlarımızı yapalım. Makyajlanan model için daha keskin hatlar kullanılmış. Öyle gelişi güzel bir düzenleme değil de ince işçilik eseri olmuş. 2022 BMW iX3 için de bu daha da estetik olmuş diyebiliriz.

Modelin ön kısımda bir tık daha ince LED farları kullanılmış. 2022 makyajlı BMW iX3'ün arka ve ön tamponlarda da değişimi görüyoruz. Sportif bir tasarım düzenlemesi yapılmış ve araç daha göze çarpacak hale gelmiş diyebiliriz. Dışardan bakınca elektrikli otomobil gibi durmayan araç adeta arazi canavarı görüntüsü almış.

Arka stoplar için 3D efektli stop LED’leri de çok dikkat çekici olmuş. Dış kısımda yapılan değişiklikler yerinde ve güzel değişiklikler olmuş. Eski modele nazaran güzel yerlerde rötuşlar yapılmış.
2022 BMW iX3 Makyajlı Kasayla Tanıtıldı!
Aracın iç kısımlarına bakacak olursak da BMW iX3 makyajlı hali 2022 yılında efsane asıl burada diyebiliriz. Araç içerisindeki deri koltuklar ve koltuk rengini iç detaylarda kullanması gayet şık durmuş. Direksiyon yenilenmiş, dijital gösterge alanı yenilenmiş, multimedya ekranını daha güzel hale getirmek için bir iyi bir çalışma yapılmış ve düğmeler ile ızgara görünümleri yenilenmiş.

İç tasarım için değişimler daha fazla ve daha iyi olmuş. Ayrıca isteğe özel de Sensatec deri seçimi yapılabiliyor. Multimedya ekranı ve dijital ekranı 12.3 inç boyutunda olduğunu ve geniş tutulduğunu da eklemek istiyoruz. Yani iç tasarımı bizler çok beğendik. Mükemmel bir dekorasyon bizleri karşılıyor. Şimdi de iç ve dış detaylardan sonra da motor özelliklerine ve batarya kısmına değinelim.
2022 BMW iX3 Makyajlı Kasayla Tanıtıldı!

Makyajlı Elektrikli 2022 BMW iX3 motor özellikleri, menzili ve şarj detayları​

2022 versiyonunda makyaja kavuşan model eski sürümünden biraz daha iyileştirilerek menzil artırımı yapılmış. Elektrikli güçlü bir motor kullanılan araç 180 km ile sınırlandırılmış. 286 beygirlik 400 Nm tork değerli elektrik motoru yer alıyor. 460 km menzil değeri de olan aracın, 10 dakikada hızlı şarj özelliği de kullanılmış.

Bu 10 dakika şarj ile de tam olarak 100 km menzil gidebiliyor. Makyajlı 2022 BMW iX3 modelinin teknik kısımda ilave özellikleride yer almaktadır. Bu özellikler adaptif süspansiyon, yeni giriş paketi M Sport ile gelen spor direksiyon, harman kardon ses sistemi, head-up display, Vernesca deri döşeme ile gelecek olan bu modelin tahmini fiyatı ise Avrupa da 67.300 Euro olarak belirlenmiş. Henüz Türkiye satış fiyatı hakkında bilgi bulunmuyor. Bizim tahminimiz ise 1.500.000 TL civarı ile 1.700.000 TL civarı olacağını düşünüyoruz.
 
Son düzenleme:

Yeni İlanlar

En çok görüntülenenler

Çevrimiçi

Forum istatistikleri

Konular
2,459
Mesajlar
5,051
Kullanıcılar
9,991
Son üye
arel
Üst