Alım satım ilanlarınızı T10X İlanları kategorisinde yapınız.
TOGG Forumuna Hoş Geldiniz

Sen yoksan bir kişi eksiğiz! TOGG forumumuza kayıt olmayı unutma.

Kayıt Ol

2021 Tesla Model S için Normal direksiyon olarak göründü


ADMİN

Admin
Yönetici
Katılım
12 Şub 2020
Mesajlar
2,245
Tepkime puanı
260
Şimdiki haberimiz çok ilginç! 2021 Tesla Model S direksiyonu göründü! Tesla severler eleştiriyor! Tesla bu yıl çıkaracağı Model S direksiyonu için normal direksiyonu seçti. Bu da Tesla severleri üzdü desek yeridir. Tesla içi paylaşılan bir fotoğraf arkasından gelen olumsuz yorumlar ve eleştirileri konu aldık. Şimdi sizlerle paylaşacağımız fotoğrafa sizler de aynı tepkiyi vereceksiniz. Çünkü bu paylaşılan fotoğrafta eski tip yani normal direksiyon görünmektedir.

Tesla Model S direksiyonu bilinen normal otomobildeki direksiyon ile aynıdır. Tesla modellerinde daha önce kullandığı direksiyonu kullanmamış görünüyor. Bunun sebebi belki oto pilot uyumu vs de olabilir. Fotoğraf şayet gerçek ise neden yapıldığı hala bilinmiyor. Ortaya çıkan fotoğraf ise 2021 Tesla Model S prototipi olduğu düşünülüyor. Ayrıca Tesla sevenleri ikiye böldü diyebiliriz. Kimileri normal direksiyon yapıldıysa Tesla firmasının bildiği vardır derken, bazıları da daha estetik görünen yarım diresksiyon neden kullanılmadı diye eleştirdi. Tesla gibi elektrikli spor otomobil üreticisinin bu yarım direksiyonu kullanmayıp normal direksiyonu kullanma sebebi vardır diye düşünüyoruz.
2021 Tesla Model S direksiyonu göründü! Tesla severler eleştiriyor!


Yeni model Tesla için gelecek bir özellik te otomatik vites tahmin edebilen bir mekanizma olacağı oldu. Dikkat ederseniz eğer yukarıdaki fotoğrafa, arabanın konsolunun orta kısmında vites görünmüyor. Direksiyon üzerinde de vites görünmedi. Burada akıllara otomatik tahmin edebilen vites teknolojisini mi kullandılar sorusunu getiriyor.

Aracın durumuna göre kendi kendine vites seçebilecek. Sensörler ile otomatik vites seçen sistemi kullanmış olacağı düşünülüyor. Bunu da 4 bir tarafında olan sensör sayesinde yapacağı söyleniyor. Eğer aracın önünde bir duvar var ise araç geri vitese takıp geri geri gidecek.

Bu haberimizde sizlere 2021 Tesla Model S direksiyonu için paylaşılan bir fotoğrafta normal yuvarlak direksiyon görünmüştü. Bu fotoğraftan sonra eleştiriler olmuştu. Bu haberlerin detaylarını sizlere sunduk. Ayrıca araçta vitese karar verebilen bir sistem olacağı haberini sizlere de sunduk. İstenilen Yarım Direksiyon:
2021 Tesla Model S direksiyonu göründü! Tesla severler eleştiriyor!
Tesla Model S direksiyonunu Eleştiriler veya sevenlerinin düşüncelerini sizlerle paylaştık. Eğer sizlerde bu gelişme hakkında yorumlarınızı yazmak istiyorsanız eğer aşağıdaki yorum sistemi üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.
 

Ekli dosyalar

  • Tesla-Model-S-refresh-in-the-wild-1.jpg
    Tesla-Model-S-refresh-in-the-wild-1.jpg
    52 KB · Görüntüleme: 23
  • yeni-tesla-model-s-ve-model-x-ile-otomobilde-gercek-oyun-donemi-2.jpg
    yeni-tesla-model-s-ve-model-x-ile-otomobilde-gercek-oyun-donemi-2.jpg
    36.8 KB · Görüntüleme: 27
  • images (3).jpeg
    images (3).jpeg
    32.4 KB · Görüntüleme: 13
Son düzenleme:

Katılım
11 Şub 2021
Mesajlar
242
Tepkime puanı
68
2021 Tesla Model S için Normal direksiyon olarak göründü haberini bende duyunca cidden moralim bozuldu. Sebebi de 2021 yılında eğer araç yapıyorsanız direksiyon yarım olmalı. Teknik bir hata yoksa Tesla gibi bir üreticinin bu tip şeyleri aşması lazım diye düşünüyorum.
 

Yeni İlanlar

En çok görüntülenenler

Çevrimiçi

Şu anda çevrimiçi üye yok.

Forum istatistikleri

Konular
2,451
Mesajlar
5,035
Kullanıcılar
9,843
Son üye
5323463334
Anasayfa Kayıt Ol Giriş Yap
Üst