Alım satım ilanlarınızı T10X İlanları kategorisinde yapınız.
TOGG Forumuna Hoş Geldiniz

Sen yoksan bir kişi eksiğiz! TOGG forumumuza kayıt olmayı unutma.

Kayıt Ol

2021 Seat Leon FR fiyatı cep yakıyor!


ADMİN

Admin
Yönetici
Katılım
12 Şub 2020
Mesajlar
2,245
Tepkime puanı
260
2021 Seat Leon FR Fiyatı ne kadar? Set Leon FR Fiyatları ne kadar? Tüm bu soruları ve fiyat listesi hakkında detaylar yazımızdadır. Seat Leon FR Fiyatı gerçekten de cep yakıyor. Sebebini yazımızın devamında sizlerle paylaşacağız.

Öncelikle 2021 yılında tanıtımı yapılan ve fiyatının da önceden açıklandığını belirtmek isteriz. Fakat çok kısa süre önce gelen zam ile bu fiyatın baya arttığını sizlere sunmak istedik. Önce FR Seat Leon belirlenen fiyatı 231 Bin TL idi. Fakat yenilenen liste fiyatına baktığımızda bu fiyatın arttığını söyleyelim. Hem de öyle böyle bir artış değil desek uygun olur. Çünkü 2021 Seat Leon FR Fiyatı bir anda tam olarak 58 Bin TL artarak 289 Bin TL oldu. Yani cep yakıyor demekle uygun bir cümle kullanmış olduk.

Tüm modeller ve Seat Leon FR için tavsiye edilen satış fiyatları Tablosu;
2021 Seat Leon FR Fiyatı ne kadar? Set Leon FR Fiyatları ne kadar? Tüm bu soruları ve fiyat listesi hakkında detaylar yazımızdadır.
Şu an için bu kadar fiyat artışının nedenini bilmiyoruz ama tahmin yürütecek olursak da ikinci el fiyatlarının artış göstermeye başlaması sıfır araba fiyatları için de artış yönünde göstermeye başladı. Arada çok kısa sürede ciddi bir fiyat artışı olması çok ciddi bir değişiklik otomobil severler tarafından üzüntü ile karşılandı. Bizler de görüşlerimizi söyledik.

Bunun sebebi olarak ikinci el fiyatlarında yaşanan kıpırdama olarak düşünüyoruz. Sizce bu fiyatlar nasıl? 231 Bin TL den bir anda 289 Bin TL ye çıkması normal bir durum mu?
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

Yeni İlanlar

En çok görüntülenenler

Çevrimiçi

Forum istatistikleri

Konular
2,451
Mesajlar
5,035
Kullanıcılar
9,847
Son üye
Ramazan Doğrucan
Anasayfa Kayıt Ol Giriş Yap
Üst