Alım satım ilanlarınızı T10X İlanları kategorisinde yapınız.
TOGG Forumuna Hoş Geldiniz

Sen yoksan bir kişi eksiğiz! TOGG forumumuza kayıt olmayı unutma.

Kayıt Ol

2021 Renault Clio Mayıs Fiyatları Ne Durumda?


ADMİN

Admin
Yönetici
Katılım
12 Şub 2020
Mesajlar
2,245
Tepkime puanı
260
2021 Renault Clio Mayıs fiyatları pandemi ve kur etkisiyle beraber uçtu desek yeridir. Araç gerçekten çok yüksek bir fiyattan piyasada. Clio aslında Renault'un en çok tercih edilen modellerinden bir tanesi. Üstelik bu durum sadece Türkiye için değil yurt dışı için de geçerli. Fiyat ve performans oranıyla, şık renkleriyle ve işçiliğiyle dikkat çeken seri Avrupa'da da çok tutulmakta.

Aynı durum Türkiye için de geçerli. Türkiye'de gerçekten çok fazla Renault Clio kullanıcısı görmeniz mümkün. Birkaç yıl öncesine kadar aracın 60-70 bin TL bandında satıldığını görmekteydik. Gerek erişim kolaylığı ve gerekse performansından ötürü de otomobil Türkiye'de sıkça satılmaktaydı. Hatta birçok kişinin ilk otomobili sıklıkla Clio olmakta, bunun sebebi de elbette ki uygun fiyatlar.

Fakat yükselen dolar kuru ve vergilerden ötürü artık eskisi gibi uygun fiyatlı araçları görmemiz imkânsız. Çünkü bu araçlar gerçekten çok pahalı duruma geldiler. Örneğin otomobilin giriş paketindeki fiyatı Şubat 2021 itibariyle 155 bin TL'den başlamaktaydı. Bu rakama bile yüksek demeye vakit kalmadan yeni zamlar yapıldı. Artık Clio erişilmesi çok daha zor olan bir konumda.
2021 Renault Clio Mayıs Fiyatları

2021 Renault Clio Mayıs Fiyatları​

Mayıs ayı itibariyle otomobilin giriş fiyatı 172 bin TL olacak. Üstelik bu paketin üst paket olmadığını da belirtelim. Zira üst paketle birlikte aracın fiyatı çok daha fazla artmakta. Fiyat ve performans oranıyla öne çıkan Clio artık ne yazık ki bu unvanını kaybetmiş vaziyette. Bu durum özellikle ülkemizde yeni Clio almak isteyen kullanıcıları bir hayli üzecek.

Kısa vadede ise araç fiyatlarının düşmesi son derece zor. Çünkü araç fiyatları gerek döviz ve gerekse vergilerden ötürü sürekli yükselmeye devam ediyor. An itibariyle aracın en üst paketini almak isterseniz ödemeniz gereken fiyat tamı tamına 278 bin TL. Bu durum son derece zorlu diyebiliriz, görünüşe göre üst seviye Clio modelleri de artık hayal olacak.

Bu fiyatların Mayıs 2021 itibariyle işlev göreceğini yeniden hatırlatalım. Uzun vadede araçlarda değişim ve fiyat düzeltmesi de beklenmekte değil. 2021 Renault Clio Mayıs fiyatları bu şekildeydi. Daha fazlası için bizi takipte kalmaya devam edin.
 
Son düzenleme:

Yeni İlanlar

En çok görüntülenenler

Çevrimiçi

Forum istatistikleri

Konular
2,451
Mesajlar
5,035
Kullanıcılar
9,837
Son üye
erdal ercan
Anasayfa Kayıt Ol Giriş Yap
Üst