Alım satım ilanlarınızı T10X İlanları kategorisinde yapınız.
TOGG Forumuna Hoş Geldiniz

Sen yoksan bir kişi eksiğiz! TOGG forumumuza kayıt olmayı unutma.

Kayıt Ol

2021 Renault Arkana Avrupa’da Satışa Sunuluyor!


ADMİN

Admin
Yönetici
Katılım
12 Şub 2020
Mesajlar
2,251
Tepkime puanı
261
Daha önce Rusya için üretilen 2021 Renault Arkana Avrupa'da Satışa Sunuluyor! Renault Arkana ne zaman satışa sunulacak? Renault Arkana Mart ayında Avrupa'da satılmaya başlanacak. Bu haberin detaylarını sizler için hazırladık. Yazımızı okumaya devam ediniz. İyi yıl önce Rusya pazarı için üretilen Renault Arkana modeli Kore'de üretilen bir modeldir.

Bu aracı sadece Rusya pazarı için üretmişti. Şimdi de Avrupa için satışa çıkaracağı duyuruldu. Bu satış için de 2021 mart ayında siparişlere başlanacağı söylendi. Bizlerde Renault Arkana 2021 model Avrupa satışı için sizlere detaylar hazırladık.

2021 Renault Arkana 1.6 benzinli - hibrit 130 beygir güç ile gelen ve 1.3 benzinli hibrit seçeneği ile gelecek. Yani Renault bu sistem ile elektrikli motora geçişinin önünü iyice açmış oldu. Renault Arkana için Mart ayında siparişlerin alınacağı ve yaz sonunda da araçların teslim edileceği gelen haberler arasında yer alıyor.

2021 Renault Arkana Avrupa'da Satışa Sunuluyor!


2021 Renault Arkana fiyatı ne kadar?​

Renault Arkana 2021 fiyatı ise henüz belli olmadı. Fakat uzmanlar bu aracın Avrupa'da 30 Bin Euro civarında satışa sunulacağı yönünde bir fiyat ortaya koydu. Bu oran aşağı yukarı bizim de ön görülerimizi arasında yer alıyor. Çünkü ortalama aynı segmentteki araçlar markadan markaya 30 ile 45 bin Euro arasında değişiyor.

Bizler de ekonomik fiyat belirleyebilecek Renault için 30 Bin Euro bandını makul seviyede bulduk. Araç da SUV segmentinde bir araç diyerek bizlerde de bu aracı beklemeye başladık desek yeridir. Ayrıca aracın şimdilik Türkiye'ye ne zaman geleceği hakkında detaylı bilgiye ulaşamadık. İlerleyen süreçte de gelişmeler olursa sizlerle paylaşacağız.

Sizlere bu araç için birde iç konsol görüntüsü paylaşmak istedik. Bu iç konsolu görünce de Renault araç mı bu diyeceğiniz derecede iyi bir tasarımı karşımıza çıkmış desek yeridir.

2021 Renault Arkana Avrupa'da Satışa Sunuluyor!
 
Son düzenleme:

Yeni İlanlar

En çok görüntülenenler

Çevrimiçi

Şu anda çevrimiçi üye yok.

Forum istatistikleri

Konular
2,458
Mesajlar
5,049
Kullanıcılar
9,983
Son üye
oguzo
Üst