Alım satım ilanlarınızı T10X İlanları kategorisinde yapınız.
TOGG Forumuna Hoş Geldiniz

Sen yoksan bir kişi eksiğiz! TOGG forumumuza kayıt olmayı unutma.

Kayıt Ol

2021 Opel Astra Fiyat Listesi


ADMİN

Admin
Yönetici
Katılım
12 Şub 2020
Mesajlar
2,245
Tepkime puanı
260
2021 Opel Astra Fiyat Listesi; Yeni yıl ile hayatımıza ünlü araba firmalarının yeni jenerasyon araba modelleri de giriyor. Ünlü Alman yerli otomobili Opel, yeni sürüm 2021 Opel Astra modelini sundu. Oldukça gelişmiş iç ve dış tasarımıyla dikkat çeken Astra, gelişmesinde olan artışı fiyat listesinde de bariz bir şekilde belirtmiş.

Günümüz teknolojisinin gelişmesine ayak uydurmada anlıyoruz ki arabalar geri kalmamaktadır. 2021 Opel Astra fiyat listesi ve özelliklerini sizin için hazırladık. Gelişen hem şık hem sportif tasarımıyla gözleri kamaştıran Astra, neredeyse her alanda kendine yenilik katmış diyebiliriz.

Bu yeniliklerin artışı fiyat artışını da olağan bir şekilde etkilemiştir. Alman yerli otomobil markası Opel, yeni jenerasyon Astra için ocak ayı özel fiyat şu şekildedir; Ocak Ayı Özel Liste
  • 1.2 Benzinli MT-6 145 HP: Edition – 227.900
  • 1.4 Benzinli CVT-7 145 HP: GS Line – 310.600
  • 1.5 Dizel AT-9 122 HP: -Edition – 321.600
  • GS Line - 327.600
  • Elegance – 353.300
Yeni yıl fırsat avantajı olan bu fiyat listesi sadece ocak ayı için geçerlidir. Ocak ayı sonrası sunulan 2021 Opel Astra Fiyat Listesi bu listeden farklıdır.
2021 Opel Astra Fiyat Listesi

İşte 2021 Opel Astra Fiyat Listesi;​

MODEL FİYAT; Edition 279.500 GS Line 316.900 Edition (1.5 DİZEL) 327.900 GS Line (1.5 DİZEL) 333.900 Elegance 359.600

Peki Opel Astra 2021 sezonunda hangi özelliklerle karşımıza çıktı?​

INTELLILUX LED® MATRIX FARLAR​

Sınıflarında ilk olduklarını iddia ettikleri yeni jenerasyon farlarıyla dikkat çekti. Sürüş sırasında sürücüleri rahatsız eden genel bir durum diğer arabaların farlarıdır. Çoğunlukla bu sıkıntıdan mustarip olan sürücüler için sevindirici haber Astra’dan geliyor.

Yeni far kalitesi ile sürüş esnasında diğer sürücüleri rahatsız etmeyecek far sistemine sahip. Bu sayede hem diğer sürücüleri rahatsız etmiyor hem de rahat bir yolculuğun keyfini çıkartıyorsunuz.

LED ÖN FARLAR​

Teknoloji gelişiminin her zaman olumlu sonuç vermemesi ve doğa zarar vermesi oldukça gündüm konusu. Bu bağlamda son teknolojiyi kullanırken artık doğada düşünülüyor. 2021 Astra Led Ön Farları sürücülere kaliteli bir aydınlatma sunarken düşük karbon salınımı ile doğa dostu özelliğini sunuyor.

İLERİ ÇARPIŞMA UYARI SİSTEMİ​

Trafik kazaları neredeyse her gün haber konusu olurken Astra bunu da düşünmüş. Görsel ve işitsel uyarı sistemleri ile oluşabilecek herhangi bir sıkıntıda sürücü uyarıyor.

GERİ GÖRÜŞ KAMERASI​

Araba park etme esnasında rahat alanlar bulunamazsa park etme işlemi tamamen işkenceye dönüşüyor. Astra, sürücü konforunu her alanda düşündüğü gibi bu konuda da düşünmüş. Birçok arabada önümüze çıkan arka kamera özelliği ile park etmek artık daha kolay.

ANAHTARSIZ GİRİŞ VE ÇALIŞTIRMA​

Anahtarsız araba çalıştırma veya açma özellikleri gelişen teknoloji ile sıkça karşımıza çıkıyor. Alman yerli otomobili Opel Astra yeni jenerasyonunda anahtarsız kullanım özelliğini alıcılarına sunmuş. Yeni teknolojide araca yaklaştığınızda kilidi otomatik olarak açar ve tek tuşla aracı çalıştırmanızı sağlar.

Gelişen özellikler sadece bunlar ile bitmiyor. Astra, daha birçok alanda özellikle araç içi konforda da gelişim göstermiş. Üst açılır pencereleri ile alıcıları ile gökyüzünü buluşturuyor. Sunduğu 7 farklı renk seçeneği ile alıcılarının hayallerini süslüyor. Jantlar, koltuklar, navigasyon, bilgi, eğlence, park, fren ve daha birçok iş ya da dış tasarımlarda teknolojiye uyum sağlarken konforda yakalanmış.

Özellikle otomatik park fren sistemi ile gaza bastığınız an fren sistemi kendini kapatıyor. Bagaj kapasitesinde olan genişlik yolculukların konforunu arttırıyor. Bunun yanı sıra sürüş dinamiklerinde olan konfor ve yeniliklerde göz alıcı. Motorlar, şanzımanlar ve gövde kusursuz konfor ve kalitesi ile alıcılarının ilgisini çekiyor.
 
Son düzenleme:

Yeni İlanlar

En çok görüntülenenler

Çevrimiçi

Şu anda çevrimiçi üye yok.

Forum istatistikleri

Konular
2,451
Mesajlar
5,035
Kullanıcılar
9,837
Son üye
erdal ercan
Anasayfa Kayıt Ol Giriş Yap
Üst