Alım satım ilanlarınızı T10X İlanları kategorisinde yapınız.
TOGG Forumuna Hoş Geldiniz

Sen yoksan bir kişi eksiğiz! TOGG forumumuza kayıt olmayı unutma.

Kayıt Ol

2021 Nissan Qashqai fiyatı ve özellikleri neler?


ADMİN

Admin
Yönetici
Katılım
12 Şub 2020
Mesajlar
2,245
Tepkime puanı
260
Bu gün hibrit araçlar kategorisinde sizlere Hibrit 2021 Nissan Qashqai fiyatı ve özellikleri neler? Yeni Nissan Qashqai Türkiye satış fiyatı ne kadar? Araç için merak edilen konular neler? Bunları sizler için sunacağız.

2021 Nissan Qashqai tanıtıldı! Fiyatı ve Özellikleri neler?​

Nissan'ın sevilen SUV modellerinden birisi olan Qashqai için 2021 model tanıtımı resmen gerçekleşti. Bizde bu araç için merak edilen konuları bir araya getirdik. Aradığınız herşeye bu yazıda cevap bulabileceksiniz. Şimdi geçelim yazımızın detaylarına;
2021 Nissan Qashqai fiyatı ve özellikleri neler?

2021 Qashqai özellikleri neler?​

Yeni tanıtımı gerçekleşen C-SUV segmentinde olan Nissan Qashqai için özellikleri hemen aşağıda sunacağız. 3. Nesil versiyonu ile karşımıza çıkan Qashqai modeli ülkemizde en çok satış yapan C-SUV modelleri arasında yer alıyor.
2021 Nissan Qashqai fiyatı ve özellikleri neler?
Eski modele kıyasla:
  • Daha keskin ve köşeli hatlara yer verilmiş,
  • Boyu 35 mm artmış ve aks ise 20 mm uzamış
  • Genişlik 32 mm, Yükseklik ise 10 mm artırılmış.
  • İç mekanda ise baya değişim gösteren Qashqai, 12.3 inç dijital gösterge ekranı kullanmış.
  • Ayrıca orta konsolda ise 9 bilgi eğlence ekranı kullanmış.
  • Yeni Qashqai'nin 'bumerang' gündüz aydınlatmalı ve LED matris farları ön yüzde belirgin hale getirilmiş.
2021 Nissan Qashqai fiyatı ve özellikleri neler?
Diğer önemli detaylardan birisi de dizel motora veda etmesi olmuş. 2021 Nissan Qashqai modellerinde Dizel motor kaldırılırken elektrik destekli benzin motor yani hibrit motor kullanılmış.

İlk Seçenek hafif hibrit: 1.3 litrelik motor ile 12 Volt hafif hibrit sisteme sahip, 140 ve 158 beygir güç üreten ve 270 Nm’ye kadar tork üreten bi yapıya sahip motor kullanılan modelidir.

İkinci seçenek Power Hibrit: 190 beygir güç ve 330 Nm tork üreten bir elektrik motoru tekerleklere güç veriyor. 1.5 litrelik değişken sıkıştırma oranına sahip benzinli motor ise bataryaların doldurulması için jeneratör görevi görmektedir. Bu da diğer motor seçeneğidir.
2021 Nissan Qashqai fiyatı ve özellikleri neler?
2021 Nissan Qashqai ne zaman satışa çıkacak diye bekleyenler için ise hafif hibrit versiyonu yaza doğru satışa çıkacak. Diğer Power Hibrit seçeneği ise 3. çeyrekte satışa çıkacak gibi bekleniyor.

2021 Nissan Qashqai fiyatı ne kadar?​

C-SUV segmentindeki araçlar için şu an otomobil fiyatlarının yüksekliğinden dolayı yüksek rakamlar telaffuz ediliyor. Fakat Nissan Qashqai modeli de henüz satış rakamları belli olmasa da tahmini olarak emsal segmentteki hibrit araçlarla yakın fiyatta olması bekleniyor. Çıkacak olan bu araçlar ise 380 Bin TL den başlayıp 460 Bin TL arasında olacağı tahmin ediliyor.

Bizler de bu tahminlerin arasında olacağını tahmin ediyoruz. 2021 Nissan Qashqai fiyatı ve özellikleri neler? Başlığında sizlere araç hakkında detaylar sunduk. Sizce bu aracın fiyatı tahmini ne kadar olur? Yorumlar kısmından tahminlerinizi bizlerle paylaşabilirsiniz.
 
Son düzenleme:

Yeni İlanlar

En çok görüntülenenler

Çevrimiçi

Forum istatistikleri

Konular
2,451
Mesajlar
5,035
Kullanıcılar
9,849
Son üye
Fatih SAÇAN
Anasayfa Kayıt Ol Giriş Yap
Üst