Alım satım ilanlarınızı T10X İlanları kategorisinde yapınız.
TOGG Forumuna Hoş Geldiniz

Sen yoksan bir kişi eksiğiz! TOGG forumumuza kayıt olmayı unutma.

Kayıt Ol

2021 Fiat Doblo Trekking fiyatı ne kadar?


ADMİN

Admin
Yönetici
Katılım
12 Şub 2020
Mesajlar
2,245
Tepkime puanı
260
2021 Fiat Doblo Trekking Fiyatı ne kadar? Fiat Doblo hakkında fiyat bilgisi nedir? diye merak edenler için bu yazımızı kaleme aldık. Şimdi gelin hep birlikte detaylara bakalım.

2021 Fiat Doblo Trekking Özel seri olarak geliyor!​

Ülkemiz için Doblo otomobilinin yeri ayrıdır. Çünkü vatandaşlarımız her zaman ticari olarak araç düşününce akla gelen ilk modellerden olmayı başarmıştır.

Şimdi ise bu model otomobilin arasına yeni seri olarak Trekking eklendi. Ayrıca şu an bu seri ile de tadından yenmez hale geldi. Bu arada normal Doblo ile Trekking modeli arasında çok büyük farklar bulunmayacak.

Bu hem özellik olarak hem de fiyat farkı olarak ciddi bir derecede fark bulunmayacak. Sadece 2021 Doblo Trekking için fiyat detayları kısmına geçelim. Bu özel seri olarak üretilen doblo hakkında fiyat bilgisini sizlerle paylaşalım.
2021 Fiat Doblo Trekking Fiyatı ne kadar? Fiat Doblo hakkında fiyat bilgisi nedir? diye merak edenler için bu yazımızı kaleme aldık. Şimdi gelin hep birlikte detaylara bakalım

2021 Fiat Doblo Trekking Fiyatı ne kadar?​

Bildiğimiz ve sevdiğimiz model hakkında şimdi de fiyatlar hakkında bilgiler sunacağız. Herkesin merak ettiği 2021 Fiat Doblo Trekking Fiyatı ne kadar? sorusu merak ediliyor. Bizde sizlere bu konu hakkında liste hazırladık.

Gelin detaylara bakalım. 2021 Fiat Doblo Trekking fiyatı 209 Bin 900 TL olarak belirlenmiş. Bu fiyat Doblo için birazcık tuzlu kaçsa da hala Doblo için beğenilir bir fiyat etiketi olmuş diyebiliriz. Çünkü şu an sıfır otomobiller enflasyon ve dolar kuru üzerinden çok etkilendiği için fiyatlar artmış durumdadır.

Bu fiyat artışından Doblo da etkilenmiş görünüyor. Doblo Trekking modeli de 209 Bin 900 TL fiyat etiketine sahip olarak satışa çıktı.
2021 Fiat Doblo Trekking fiyatı
Ayrıca 2021 Doblo Trekking modeline sahip olmak isteyenler için ise 100 bin tl krediden 12 vadeli 0.89 faiz oranıyla kampanyadan yararlanabiliyor. Bu kredi kampanyası Doblo almak isteyenlere çok fazla destek olmasa da ödeme konusunda kolaylık sağlamaktadır.

12 ay vade ile sunulan bu kredi ile ödeme yapılmasında imkan sunmaktadır. Ayrıca normal Doblo da olduğu gibi Trekking modelinde de 1.6 Litre multijet motor kullanılmış. Ayrıca 120 beygir gücünde yeterli performans bulan motor, Traction Plus sistemi ile desteklenmiş.

Bu da araç için çekiş gücü konusunda biraz daha artış yaşamasını sağlamış görünüyor. Bu arada Doblo Trekking modelinin fiyatı hakkında düşüncelerinizi yorum kısmından bizlerle paylaşabilirsiniz.
 
Son düzenleme:

Yeni İlanlar

En çok görüntülenenler

Çevrimiçi

Forum istatistikleri

Konular
2,451
Mesajlar
5,035
Kullanıcılar
9,867
Son üye
FAZIL ŞAHİN
Anasayfa Kayıt Ol Giriş Yap
Üst