Alım satım ilanlarınızı T10X İlanları kategorisinde yapınız.
TOGG Forumuna Hoş Geldiniz

Sen yoksan bir kişi eksiğiz! TOGG forumumuza kayıt olmayı unutma.

Kayıt Ol

2021 Elektrikli Chevrolet Bolt Detayları


ADMİN

Admin
Yönetici
Katılım
12 Şub 2020
Mesajlar
2,251
Tepkime puanı
261
2021 Elektrikli Chevrolet Bolt Detayları neler? Motor, Şanzıman ve Performans, hakkında, Menzil, Şarj ve Pil Ömrü, İç Mekan, Konfor hakkında sizlere detaylar sunacağız. Gelin hep birlikte Elektrikli olarak üretilen Chevrolet Bolt için bilinmesi gerekenleri inceleyelim.

2021 Elektrikli Chevrolet Bolt Genel Bakış​

2021 Chevy Bolt, Hyundai Kona Electric kadar ilginç veya Tesla Model 3 kadar seksi değil, ancak yumuşak sürüşü, geniş kabini ve popüler standart özellikleri, onu çekici bir seçenek haline getiriyor. Chevy'nin 259 millik yani 415 KM bir sürüş menzili var, bu da azımsanacak bir şey değil ve hızlı şarj etme özelliği, 30 dakikada 100 mil menzili doldurmasına izin veriyor.

Elbette, Bolt'un tasarımı sınırlanıyor ve iç kalitesi 40.000 $'a yakın bir başlangıç fiyatına vergisiz olarak etiketlendiriliyor. Ülkemizde henüz satışı olmayan modeldir. Buna rağmen premium olarak nitelendirilmiyor. Ayrıca elektrik motoru ön tekerleklere 266 feet tork gönderiyor ve hızlı hızlanma imkanı sunuyor. Buna ilave olarak da tek pedal sürüşü ve kullanımı tatmin edici el freni işlevini de takdir ediyoruz .

Chevrolet Bolt Motor, Şanzıman ve Performans​

2021 Elektrikli Chevrolet Bolt'un elektrik motoru, gaz pedalı girişlerine anında yanıt verip ve ışık yeşile döndüğünde hattın dışına çıkmanıza izin veren hızlı bir tork sağlar. Otoyol hızlarında tepkiler daha azdır. Ancak elektrikli Chevrolet Bolt yine de otoyolda büyük modelleri sollamayı ve yan yana gitmeyi çocuk oyuncağı haline getirir.

Dengeli bir sürüş ve bol güç ile Bolt, elektrikli araçlar hakkında sahip olabileceğiniz tüm olumsuz önyargılara meydan okuyacaktır. Kabini sert darbelerden izole ederek sorunsuz bir sürüş sağlar. Direksiyon hakimiyeti hızlı ve isabetlidir, ancak yoldan daha fazla geri bildirim almayı tercih ederiz.

Fren pedalı sağlamdır ve ortalamanın üzerinde durma gücü sağlar, ancak gaz pedalını kaldırdığınızda pili yeniden şarj eden rejeneratif fren sistemi, çoğu senaryoda frene hiç dokunmadan aracınızı sürebileceğiniz anlamına gelir.

Menzil, Şarj ve Pil Ömrü​

2021 Elektrikli Chevrolet Bolt'un pilini 240 voltluk bir priz kullanarak tamamen şarj etmek yaklaşık 10 saat sürerken, hızlı şarj seçeneği Seviye 3 bağlantısıyla her 30 dakikada bir yaklaşık 100 mil menzil ekleyebilir. 2021 Bolt, Hyundai Kona Electric gibi benzer fiyatlı diğer elektrikli araçlarla rekabet edebilecek şekilde, tam şarjla 259 mil yani 415 KM menziline sahiptir. Tesla Model 3 Uzun Menzilli, tek şarjla 353 mil (560 km) yol kat edebilirken, maliyeti çok daha fazladır.
2021 Elektrikli Chevrolet Bolt Detayları neler? Motor, Şanzıman ve Performans, hakkında, Menzil, Şarj ve Pil Ömrü, İç Mekan, Konfor hakkında sizlere detaylar sunacağız.

İç Mekan, Konfor ve Kargo​

Geniş ve pratik olmasına rağmen, Bolt'un iç kalitesi ve görünümü 35.000$'ın üzerindeki fiyatına yakışmıyor. İçeride sert plastikler bol olsa da Chevy, gösterge panelini renklendirmek için ilginç dokulu malzemeler eklemiş. En azından dijital gösterge paneli ekranı ve merkezi dokunmatik ekran canlı ve modern görünüyor.

Elektrikli ayarlanabilir koltuklar mevcut değildir. Cömert ön ve arka yolcu alanı, 2021 Elektrikli Chevrolet Bolt'u dört kişi için çok rahat ve hatta beş kişi için yeterince geniş kılar. Bolt, arka koltuğun arkasında beş taşıma çantasını tutacak kadar yeterli kargo alanına sahip, ortalama büyüklükteki küçük bir crossover kadar pratiktir.

Elektronik vites kolunun hemen arkasında bir akıllı telefon için mükemmel boyutta olan kullanışlı bir bölme var ve orta konsol iyi orantılara sahip. Tüm Teknik Özellikler;
2021 Elektrikli Chevrolet Bolt Detayları neler? Motor, Şanzıman ve Performans, hakkında, Menzil, Şarj ve Pil Ömrü, İç Mekan, Konfor hakkında sizlere detaylar sunacağız.
Kaynak: https://www.caranddriver.com/chevrolet/bolt-ev-2021
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

Yeni İlanlar

En çok görüntülenenler

Çevrimiçi

Forum istatistikleri

Konular
2,458
Mesajlar
5,050
Kullanıcılar
9,984
Son üye
Yalcinm
Üst