Alım satım ilanlarınızı T10X İlanları kategorisinde yapınız.
TOGG Forumuna Hoş Geldiniz

Sen yoksan bir kişi eksiğiz! TOGG forumumuza kayıt olmayı unutma.

Kayıt Ol

2021 Audi Q2 Türkiye Fiyatı Açıklandı! Otomobil Türkiye Pazarına Giriş Yaptı


ADMİN

Admin
Yönetici
Katılım
12 Şub 2020
Mesajlar
2,245
Tepkime puanı
260
2021 Audi Q2 Türkiye fiyatı belli oldu. İlgili araç Türkiye'ye resmi olarak girişini gerçekleştirdi ve fiyat skalasını da açıkladı. Audi'nin merakla beklenen kompakt SUV aracı sonunda Türkiye pazarına giriş yaptı. Ülkemizde de satışa sunulan 2021 Audi Q2 artık resmi olarak Türkiye desteği bulunan bir otomobil olmakta.

Çeşitli özelleştirmeler ve makyajlamalarla piyasaya çıkışını gerçekleştiren otomobil Türkiye'deki vergilendirme ve kur politikaları baz alındığında kabul edilebilir bir fiyatla çıkış gerçekleştirdi. Otomobilin aynı seviyede bulunan rakiplerinden daha agresif fiyat politikaları görmekteyiz. Fiyat hususuna geçmeden önce 2021 Audi Q2 özellikleri ve teknik detaylarına göz atalım.

Yeni Audi Özellikleri​

Aracın Türkiye'de iki adet modeli sunulmakta. Bu bağlamda da bu iki modeli sizlere detaylı olarak anlatacağız. Modellerden bir tanesi S Line olarak adlandırılırken bir diğeri de Advanced donanım paketi olarak adlandırılmakta.

Her iki paketin de ortak özelliği daha çok makyajlama alanlarında öne çıkıyor. Özellikle yenilenen farlar, Matrix LED özelliği ve tasarım çizgileriyle bu hususlar iyice öne çıkıyor. Ülkemizde satışa olan araçlar 35 TFSI motorlar ile yer alacaklar. Bu seviyenin ülkemizde sabit olduğunu belirtelim. İlgili motor toplamda 1.5 litrelik hacme sahip.

Beygir gücü konusunda da sınıfının lider araçlarından olan otomobil 150 beygirlik güç çıkartımı yapmakta. Aynı zamanda otomobilde 250 Nm tork olduğunu da belirtelim. Bu şartlar göz önüne alındığında ise son derece makul bir araçla karşı karşıya olduğumuzu söyleyebiliriz. Zira fiyatına rağmen ilgili otomobil kendi alternatifleriyle kafa kafaya seviyede.
2021 Audi Q2 Türkiye Fiyatı
Otomobilin içerisindeki motorun maksimum hız değeri 218 km şeklinde. Aynı zamanda motorun aktif silindir kontrolü de mevcut. Bu bağlamda motor kendi verimliliğini kontrol etme imkânı bulunacak. Fakat motorda herhangi bir sınırlama olup olmadığı kesin olarak bilinmemekte.

2021 Audi Q2 Türkiye Fiyatı​

2021 Audi Q2 Türkiye fiyatı sunduğu paket özelliklerine göre değişkenlik gösterebilmekte. Aynı zamanda otomobilin nevi şahsına münhasır ek teknolojilere sahip olduğunu da unutmayalım. Bu teknolojilerle beraber fiyat yükselmesi mümkün.

Farklı navigasyon, ses, kullanım ve renk modülleriyle araç fiyatı oynayabiliyor. Fakat otomobilin salt çıkış fiyatı 506 bin TL olarak belirlenmiş durumda. 2021 Audi Q2 Türkiye fiyatı bu şekildeydi. 2021 Audi Q2 özellikleri ile beraber Kompakt SUV arayanların yen tercihi olacak.
 
Son düzenleme:

Yeni İlanlar

En çok görüntülenenler

Çevrimiçi

Şu anda çevrimiçi üye yok.

Forum istatistikleri

Konular
2,451
Mesajlar
5,035
Kullanıcılar
9,837
Son üye
erdal ercan
Anasayfa Kayıt Ol Giriş Yap
Üst