Alım satım ilanlarınızı T10X İlanları kategorisinde yapınız.
TOGG Forumuna Hoş Geldiniz

Sen yoksan bir kişi eksiğiz! TOGG forumumuza kayıt olmayı unutma.

Kayıt Ol

2023 Ford Ranger Raptor Görüntüleri ve Test Süreci Hakkında Bilgiler


ADMİN

Admin
Yönetici
Katılım
12 Şub 2020
Mesajlar
2,251
Tepkime puanı
261
2023 Ford Ranger Raptor görüntüleri ortaya çıktı. Fakat Ford'un ünlü aracı hakkında merak edilen detaylar daha paylaşılmadı. Ford'un gerçekten dünya çapında büyük talep gören ve özellikle Amerika'da sıklıkla tercih edilen bazı araç modelleri mevcut. Zira Ford'un halihazırda bu yönüyle ünlü olduğunu bilmekteyiz. Amerika'da büyük araba kullanmayı seven hemen hemen herkes Ford kullanmakta.

Bu bağlamda da Ford gerek Amerika ve gerekse Avrupa pazarında son derece kuvvetli konum almayı başardı. Ford'un en ünlü araç modellerinden bir tanesi şüphesiz ki Raptor. Raptor, gerek araç modeli bazında ve gerekse kullanımı bazında son derece gelişmiş. Dolayısıyla da sıklıkla tercih ediliyor. Özellikle Ford markasını farklı yönleriyle görmek isteyenler sıklıkla Raptor araçları tercih ediyorlar. Çünkü bu araç modelleri son derece büyük ve stabil olmalarıyla bilinmekte.

Raptor serisi için de yeni bir modelin yolda olduğunu biliyoruz. Ancak yolda olan aracın kısa vadede ortaya çıkmayacağını belirtelim. Çünkü gelen bilgilere göre araç en erken 2023 yılını bekleyecek. Fakat araç hakkındaki bilgilerin 2022 yılında detaylanması mümkün. Peki araç hakkında herhangi bir detay yoksa bu bilgilere nereden eriştik? Bunun da cevabı test süreçlerinde saklı.
2023 Ford Ranger Raptor görüntüleri

2023 Ford Ranger Raptor Görüntüleri ve Test Süreci​

Araç tamamen kamufle bir şekilde videolarda ortaya çıktı. Dolayısıyla aracın görünümü hakkında fazla yorum yapamayacağız. Çünkü aracın dekorasyon bazındaki bütün özellikleri kamuflaj ile saklanmış durumda. Fakat bu otomobilin bir Ford Ranger Raptor olduğu kesin.

Test sürecinden sonra gelen duyumlara göre ise araçta hedef 2023 olarak konumlandırılmış. Her açıdan kamufle olan araçta boyutlar bir hayli büyük. Boyutlara bakıldığı zaman aracın F-150 serisinden ufak olacağı bariz, ancak genel kasa bazında da genişlik söz konusu. Özellikle F-150 Raptor'dan daha büyük araç isteyenler için ilgili otomobil iyi bir alternatif olmayacak.

Araç an itibariyle arazi testlerini sürdürüyor, off road testlerine başlayan araç için gidişatın olumlu olduğunu düşünebiliriz. 2023 Ford Ranger Raptor görüntüleri ve test süreci bu şekilde. Otomobilin 2022 yılında ortaya çıkması ve de ya sene sonu ya da 2023 başı satışa çıkması bekleniyor. Araç hakkında daha fazla bilgi gelmesi takdirinde sizlere haber vereceğiz.
 
Son düzenleme:

Yeni İlanlar

En çok görüntülenenler

Çevrimiçi

Şu anda çevrimiçi üye yok.

Forum istatistikleri

Konular
2,458
Mesajlar
5,050
Kullanıcılar
9,984
Son üye
Yalcinm
Üst