Alım satım ilanlarınızı T10X İlanları kategorisinde yapınız.
TOGG Forumuna Hoş Geldiniz

Sen yoksan bir kişi eksiğiz! TOGG forumumuza kayıt olmayı unutma.

Kayıt Ol

2022 Volkswagen Taos, Sınıfının En İyisi seçildi


ADMİN

Admin
Yönetici
Katılım
12 Şub 2020
Mesajlar
2,245
Tepkime puanı
260
2022 Volkswagen Taos, Sınıfının En İyisi seçildi. Volkswagen, kalabalık yarı kompakt SUV segmentine yeni girdiği 2022 Taos için resmi EPA yakıt ekonomisi derecelendirmelerini açıkladı. Bu gelişmeyi sizler için yazı haline getirdik.

Bu yaz satışa çıkacak olan ve ABD de 24.190 dolardan başlayacak olan Taos, tek bir motor seçeneğiyle geliyor: Sekiz ileri otomatik şanzımanla desteklenen 158 hp ve 184 lb-ft tork geliştiren 1.5 litrelik turbo şarjlı dört silindirli olacak. Küçük motor, gelişmiş performans ve daha iyi yakıt ekonomisi sağlayan değişken geometrili turboşarjdan beslenen bir motor olacak.
2022 Volkswagen Taos, Sınıfının En İyisi seçildi
Örnek olarak, önden çekişli 2022 Volkswagen Taos 'un EPA tarafından şehir içinde 28 mpg, otoyolda 36 mpg ve toplamda 31 mpg olduğu tahmin ediliyor. Bu rakamlar, Taos FWD'ye sınıfının en iyisi otoyol yakıt ekonomisine sahip bir otomobil yapıyor.

Örneğin, Nissan'ın önden çekişli Kicks'in EPA tarafından 31 mpg şehir, 36 mpg otoyol ve 33 mpg birleşik teslim ettiği tahmin ediliyor. Önden çekişli Hyundai Venue ve Honda HR-V, her biri 34 mpg otoyolda, 35 mpg otoyol derecesine sahip Kia's Soul gibi yaklaşıyor.

4Motion dört tekerlekten çekiş sistemi ve benzersiz bir yedi vitesli çift kavramalı otomatik ile donatılmış Taos modelleri, EPA tahminine göre 25/32/28 mpg şehir / otoyol / karma alır; hala iyi, ancak rekabetçi sette daha kalın şeyler.
2022 Volkswagen Taos, Sınıfının En İyisi seçildi
Bu EPA derecelendirmelerinin normal kurşunsuz yakıt kullanımına dayandığını belirtmekte fayda var. EPA tarafından belirtildiği gibi, yeni araçlar için ulusal ortalamaya kıyasla, önden çekişli Taos satın alan tüketiciler, ortalama yeni araca kıyasla beş yılda 750 $ 'a kadar yakıt maliyetinden tasarruf edebilirler.

Dört tekerlekten çekişte Taos'u tercih eden alıcılar 250 $ tasarruf etmeyi bekleyebilir. Bu Haziran'da gelen 2022 Volkswagen Taos, köpek yeme arenasına giriyor. Rakipleri arasında Kia Seltos , Honda HR-V , Subaru Crosstrek ve Hyundai Kona yer alıyor . Son derece rekabetçi segmentte Taos'un (yakıt ekonomisinin ötesinde) nerede durduğunu ilk test incelememizde bulacağız. Bizi izlemeye devam edin.
 
Son düzenleme:

Yeni İlanlar

En çok görüntülenenler

Çevrimiçi

Forum istatistikleri

Konular
2,451
Mesajlar
5,035
Kullanıcılar
9,870
Son üye
ahmed ercan
Anasayfa Kayıt Ol Giriş Yap
Üst