Alım satım ilanlarınızı T10X İlanları kategorisinde yapınız.
TOGG Forumuna Hoş Geldiniz

Sen yoksan bir kişi eksiğiz! TOGG forumumuza kayıt olmayı unutma.

Kayıt Ol

2022 Passat Limited Edition tanıtımı yapıldı!


ADMİN

Admin
Yönetici
Katılım
12 Şub 2020
Mesajlar
2,245
Tepkime puanı
260
2022 Passat Limited Edition tanıtımı gerçekleşti. Passat Limited Edition detayları, özellikleri, paket ve motor seçenekleri hakkında detayları sunacağız. Artık Orta - Zengin sınıfa hitap eden Passat bu kez çok iddialı bir araç ile karşımıza çıktı. 2022 yılı gelmeden markalar yeni modellerini görücüye çıkarmaya başladı.

Şimdi 2022 Passat Limited Edition detaylarını sizlere sunacağız. Belki de sadece ABD'de göreceğimiz olan bir model ile tanıtım gerçekleşti. ABD için sayılı şekilde üretilen bu model ülkemizde satılmayabilir. Çünkü Passat ABD de satışını durdurma kararı almıştı. Bu modeli de oraya bir nevi veda modeli olarak üretmiş oldu.

Özelleşmiş bir araç olarak geleceğini düşündüğümüz model belki ülkemizde satılmayabilir. Gelelim bu özel modelde bizleri neler karşılayacak onların detaylarına..

2022 Passat Limited Edition özellikleri ve motor seçenekleri neler?​

Sadece 1973 tane üretilecek olan özel seride, Tüm koltuklar Viyana deri olacak. 18 inç çelik jantlar ile sunulacak. Isıtmalı ve hafızalı koltuklar, aracın belli yerlerinde konumlandırılmış olan “1 of 1973” amblemleri yer alacak. Bu da belli imalarda bulunmuş olacak. İç mekanda belli yerlere konumlandırılmış olan üretim alanı işaretleri ile özel bir araç olduğunu bizlere hatırlatacak.

2022 Passat Limited Edition özellikleri ve motor seçenekleri neler?

Aracın hangi motor seçenekleri hakkında detaylı bir kaynak bulunmuyor. Fakat araç ABD'de tanıtıldığı için motor seçenekleri hakkında az çok tahmin yürütebiliriz. En az 2.0 motor tahminimiz bulunuyor. Aracın oradaki satış fiyatı ise 30 Bin Dolar seviyesinde olduğu belirtilmiş. 2022 Passat Limited Edition koltukları ise aşağıdaki resimde yer almaktadır.

2022 Passat Limited Edition özellikleri ve motor seçenekleri neler?

Tekrar söylemek gerekirse ABD için sayılı şekilde üretilen bu model ülkemizde satılmayabilir. Çünkü Passat ABD de satışını durdurma kararı almıştı. Bu modeli de oraya bir nevi veda modeli olarak üretmiş oldu.

Ancak olası Türkiye pazarı için gelmesi durumunda bizler haberdar edeceğiz. Bizleri takip etmeye devam edebilirsiniz. Araç hakkındaki düşüncenizi de bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: https://www.caranddriver.com/news/a37069886/vw-passat-dead-2022-final-edition/
 
Son düzenleme:

Yeni İlanlar

En çok görüntülenenler

Çevrimiçi

Şu anda çevrimiçi üye yok.

Forum istatistikleri

Konular
2,451
Mesajlar
5,035
Kullanıcılar
9,849
Son üye
Fatih SAÇAN
Anasayfa Kayıt Ol Giriş Yap
Üst