Alım satım ilanlarınızı T10X İlanları kategorisinde yapınız.
TOGG Forumuna Hoş Geldiniz

Sen yoksan bir kişi eksiğiz! TOGG forumumuza kayıt olmayı unutma.

Kayıt Ol

2022 Kia Stinger özellikleri neler? Tam 300 Beygir


ADMİN

Admin
Yönetici
Katılım
12 Şub 2020
Mesajlar
2,251
Tepkime puanı
261
2022 Kia Stinger özellikleri neler? Kia Stinger tasarımı ve iç mekan dizaynı nasıl? Teknik detayları neler? Tüm bu soruların cevabı ve 300 Beygir olarak gelecek bu model hakkında diğer özellikler için yazımıza bakınız. Kia, birkaç yıl önce Stinger'ın paketlerini çıkardığında büyük bir sıçrama yaptı .

Biçimli spor sedan, coupe benzeri hatlar, çeşitli turboşarjlı motor seçenekleri ve arkadan veya dört tekerlekten çekiş seçeneği sunuyor - ve 2022 Kia Stinger için daha fazlasını bekliyor. Kia, geçtiğimiz yaz Kore'nin kendi iç pazarında güncellenmiş bir Stinger duyurdu.

Başlangıçta 2021 model yılı için Amerika Birleşik Devletleri'ne geleceği düşünülen Kia, Salı günü yaptığı açıklamada, güncellenmiş Stinger'in bu bahar 2022 modeli olarak bayilere ulaşacağını söyledi. Dış kısımda, standart olarak LED far ve arka lambaların eklenmesi de dahil olmak üzere bazı küçük değişiklikler var. Arka lambalara, bugünlerde diğer pek çok otomobilde olduğu gibi, arka tarafın genişliğini kapsayan bir LED şeridi eşlik ediyor.
2022 Kia Stinger özellikleri neler? Kia Stinger tasarımı ve iç mekan dizaynı nasıl? Teknik detayları neler?
İç mekan için yeni döşeme ve renk seçeneklerinin yanı sıra standart olarak takılan 10,25 inç bilgi-eğlence ekranı var. Bilgi-eğlence sistemi, Apple CarPlay ve Android Auto'nun yanı sıra ortak işlevler için sesle etkinleştirmeyi içerir. Gösterge paneli standart olarak hala küçük bir 4.2 inç ekrana sahiptir, ancak bu 7.0 inçlik bir üniteye yükseltilebilir.

Büyük haber, 300 hp ve 311 lb-ft tork için iyi olan veya 5,2 saniyede 0-60 mph hızlanma için yeterli olan 2,5 litrelik turboşarjlı bir sıralı-4'ün eklenmesidir. Kia Stinger'ın temel güç aktarma organı olarak mevcut 2.0 litrelik turboşarjlı sıralı-4'ün yerini aldı ve bize fazladan 45 beygirlik yeni motor vermesine rağmen gaz kilometresinin aynı olacağı söylendi.

Bunun üzerinde, 365 hp ve 376 lb-ft değerine göre 368 hp ve 376 lb-ft yeni bir derecelendirmeye sahip olsa da, tanıdık 3.3 litrelik çift turboşarjlı V-6 var. Bu ekstra 3 hp, egzozu talep üzerine daha yüksek sesle yapabilen ayarlanabilir bir egzoz valfinin sağladığı bir katkıdır. Bu aktarma organı için 0-60 mil / saat süresi 4,7 saniyedir.
2022 Kia Stinger özellikleri neler? Kia Stinger tasarımı ve iç mekan dizaynı nasıl? Teknik detayları neler?
Tek şanzıman, kanatlı, 8 ileri otomatiktir ve alıcılar arkadan veya dört tekerlekten çekiş seçeneğine sahip olacaklar. Bahsetmeye değer son bir güncelleme, genişletilmiş elektronik sürücü destek özellikleri paketidir.

Önden çarpışma, kör nokta ve arka çapraz trafik uyarı sistemleri gibi tüm olağan öğeler ve yaklaşan virajlar için hızı düşüren ve ayrıca hızı belirtilen hız sınırı içinde olacak şekilde ayarlayan navigasyon bağlantılı bir uyarlanabilir hız sabitleyici vardır. 2022 Kia Stinger, GT-Line, GT1 ve GT2 sınıflarında satışa sunulacak.

Özel bir Scorpion modeli de bu yıl içinde satışa sunulacak. Birkaç özel renk seçeneğinin yanı sıra arka spoyler, özel siyah jantlar ve bazı iç kaplama parçaları için karbon fiber görünüm ile sunulacak.

Bayi sipariş kılavuzları, varış noktası dahil olmak üzere 37.135 $ 'lık bir başlangıç fiyatına işaret etse de, fiyatlandırma bilgileri bu baharda piyasaya çıkmaya yakın bir zamanda açıklanacak. Bu, 2021 modelinin başlangıç fiyatında 3.000 $ 'a yükseldi ve Kia Stinger'ı fiyat olarak ilgili Genesis G70 sedan ile benzer hale getiriyor. Bununla birlikte, G70'in fiyatı da yakında yükselebilir, çünkü güncellenmiş bir sürüm de yolda , muhtemelen 2022 model yılı için de.
 
Son düzenleme:

Yeni İlanlar

En çok görüntülenenler

Çevrimiçi

Forum istatistikleri

Konular
2,458
Mesajlar
5,049
Kullanıcılar
9,983
Son üye
oguzo
Üst