Alım satım ilanlarınızı T10X İlanları kategorisinde yapınız.
TOGG Forumuna Hoş Geldiniz

Sen yoksan bir kişi eksiğiz! TOGG forumumuza kayıt olmayı unutma.

Kayıt Ol

2022 Ford Mondeo Görselleri Sızdı!


ADMİN

Admin
Yönetici
Katılım
12 Şub 2020
Mesajlar
2,245
Tepkime puanı
260
Bir otomobil sitesinin haberine göre Ocak ayında tanıtılacak olan 2022 Ford Mondeo için Görseller sızdı! Daha önceki haberler cross mu olacak yoksa sedan mı bilinmiyordu. Şimdi çıkan görsellerde ise sedan ve cross arası bir yapıya sahip olacağı net şekilde görülüyor. Şimdi bu aracın sızan görüntüleri üzerinden sizlere detayları anlatacağız.

2022 Ford Mondeo Görselleri Sızdı!​

2022 yılı Ford için devrim niteliğinde olacak değişiklikler içeriyor. Alışıla gelmiş focus ve mondeo tasarımının dışına çıkarak Cross ve Sedan karışımı bir araç piyasaya sürülecek gibi görünüyor. Şimdi sizlere ortaya çıkan bu sızdırılan görüntüyü sunalım. İşte o görüntüler;
2022 Ford Mondeo Görselleri Sızdı!
Modelin boyutuna bakacak olursak sedan gibi görünse de arka tarafında ise cross görünümü bulunuyor. Ford Mondeo modelini ilk kez böyle görüyoruz. D segmentinde olan bu araç için değişik bir tasarım bizleri karşılıyor. Çin’de onay sırasında görüntüleri ortaya çıkan araç, beklendiği gibi cross yapısıyla dikkat çekecek gibi duruyor.

Sızan bu görsel için beklenen detaylar neler onları inceleyelim. Bagaj kısmı tam bir cross modeli yapısına sahip olarak tasarlanmış. Fakat aracın sedan çizgileri de modelin üzerinde duruyor. Yani hem sedan hisleri dururken hem de arka kısımda bizlere Crossover hissiyatı verecek. Bu yapısıyla model eski türünden ayrılan bir yapıya kavuşacak. 2022 Ford Mondeo bagaj ve arka kısmı için görselde bulunmaktadır. O görseli de sizlere sunalım.
2022 Ford Mondeo Görselleri Sızdı!
Arka kısımda gerçek bir Crossover hissiyatını sizler de görebilirsiniz. Değişmiş stoplar ve Mondeo yazısının geniş yazılması ve bagaj kapağı yapısı ilk kez bu modelde kullanılmış. Bu değişimleri görmemek mümkün değil. Daha dinamik bu yapıyı bizler çok beğendik. 2020 Ford Mondeo teknik özellikleri neler? diye açıklayacak olursak da; Sınırlı ve az bilgi ortaya çıkmış durumda diyerek başlayalım.

Ford Evos modelinde olduğu gibi 2.0 litrelik 4 silindir motorun ve 8 ileri otomatik şanzımanın kullanıma devam etmesi bekleniyor. Bu da motor anlamında devam niteliği taşıyor. İç kısımda ise SYNC+ 2.0 sisteminin ve dev ekranların gelmesi bekleniyor. Şimdilik 2022 Ford Mondeo için bilgiler bunlar.

Görünen o ki resmi tanıtım çok yakında yapılacak. En geç ise 2022 yılının Ocak ayında tanıtılmış olması bekleniyor. Ülkemize gelmesi ise Mart aylarında olacağı düşünülüyor. Ford'un yeni Mondeo modeli için ise Türkiye fiyatı henüz belli değil. İlerleyen zamanda netleşen bilgiler olursa sitemiz üzerinden paylaşım yapılacaktır.
 
Son düzenleme:

Yeni İlanlar

En çok görüntülenenler

Çevrimiçi

Forum istatistikleri

Konular
2,451
Mesajlar
5,035
Kullanıcılar
9,837
Son üye
erdal ercan
Anasayfa Kayıt Ol Giriş Yap
Üst