Alım satım ilanlarınızı T10X İlanları kategorisinde yapınız.
TOGG Forumuna Hoş Geldiniz

Sen yoksan bir kişi eksiğiz! TOGG forumumuza kayıt olmayı unutma.

Kayıt Ol

2022 Citroen C5 Görüntüleri Sızdırıldı


ADMİN

Admin
Yönetici
Katılım
12 Şub 2020
Mesajlar
2,245
Tepkime puanı
260
Fransız otomobil üreticisinden 2022 Citroen C5 Görüntüleri Sızdırıldı! Bu haberimizde sizlere 2022 yılında piyasaya sürülecek olan Citroen C5 Görüntüleri yer almaktadır. Şık ve iddialı tasarıma sahip olan bu model hakkında detaylar haberimizde.. Citroen C5 modeli için sızıntılar devam ediyoe. Bu günlerde paylaşılan bir görüntü ortalığı karışıtracak cinsten desek yeridir.

Sızıntılara bakacak olursak, sedan havasında bir crossover modeli karşımıza çıkacak gibi görünüyor. Çünkü bu model sedan ayarında ve hp göme sahip yani crossover modeli olacak. Daha önceden paylaşılan bir konsept modele çok benzeyen bu aracın tasarımı adeta tıpa tıp yapılmış görünüyor. Araç için kamuflajlı bir resim paylaşıldı.

Bu resimden karşılaştırma yapacak olursak eğer konsept modelin tasarımı yapmış olma ihtimalleri yüksek görünüyor. Citroen çünkü sedan gibi ama yüksek olacak yani crossover modeli olarak gelmesi bekleniyor. Şimdi 2022 Citroen C5 Görüntüleri'ni karşılaştıracak olursak eğer;
2022 Citroen C5 Görüntüleri
Eski konsept modeller ile benzerlikleri siz de inceleyebilirsiniz.
2022 Citroen C5 Görüntüleri
2022 Citroen C5 Görüntüleri
Yukarıdaki görüntüler bakacak olursak kamuflajlı olarak paylaşılan resimden yukarıdaki konsept modellere benzerlikleri anlaşılıyor. Sizce 2022 Citroen C5 modeli nasıl görünüyor? Almaya değer mi? İlerleyen zamanda bu aracı almayı düşünür müsünüz?
 
Son düzenleme:

Yeni İlanlar

En çok görüntülenenler

Çevrimiçi

Forum istatistikleri

Konular
2,451
Mesajlar
5,035
Kullanıcılar
9,837
Son üye
erdal ercan
Anasayfa Kayıt Ol Giriş Yap
Üst