Alım satım ilanlarınızı T10X İlanları kategorisinde yapınız.
TOGG Forumuna Hoş Geldiniz

Sen yoksan bir kişi eksiğiz! TOGG forumumuza kayıt olmayı unutma.

Kayıt Ol

2022 BMW iX3 Makyajlı Görüntüleri Ortaya Çıktı


ADMİN

Admin
Yönetici
Katılım
12 Şub 2020
Mesajlar
2,245
Tepkime puanı
260
2022 BMW iX3 makyajlı görüntüleri ortaya çıktı. An itibariyle aramanın resmi lansmanı öncesi bazı görüntüler kamuoyuna paylaşılmış vaziyette. BMW'nin köklü serilerine farklı yorumlar katması aslında birçok kullanıcı tarafından takdirle karşılanmakta. Zira bu sayede hem ilgili seriler güncelliklerini koruyabilmekte ve hem de daha fazla ilgi çekebilmekte.

Bu bağlamda ilgi çeken serilerden bir tanesi de X3. Uzun zamandır bulunan X3 serisi son güncellemelerle birlikte yanım bir zaman içerisinde çıkışa hazırlanıyor. Yenilenen X3 hakkında da bilgiler gelmeye devam ediyor. BMW tarafından yenilenen X3 serisinin göz bebeği iX3 olmakta. İlgili model bünyesinde barındırdığı hem tasarımsal ve hem de mekaniksel yeniliklerle birlikte dikkat çekiyor.

Aynı zamanda otomobilin teknolojik bazda da öncü bir tutum takınması beklenmekte. Bu bağlamda tahminler de son derece olumlu yönde, resmi lansman öncesi otomobilin görüntüleri ortaya çıktı. Güncellenen görüntülere bakıldığı zaman yüz germe revizyonları dikkat çekmekte. Bu sayede aracın daha toplu gözükmesi saplanmış.

Aynı zamanda modelin ön tarafında bulunmakta olan bir gündüz farı imzası da mevcut, yeni LED farlar ile birlikte ekstra havalandırma delikleri dikkat çekiyor. Bu bağlamda havalandırma deliklerine sahip tampon da son derece şık durmakta.
2022 BMW iX3 makyajlı görüntüleri

2022 BMW iX3 Makyajlı Görüntüleri​

Arka taraftaki tasarım ise daha fazla yumuşak bir hal almakta. Bu yumuşaklık arka lambalara da yansımış, zira lambaların son derece estetik durduğu çok açık. Bütün bunlara rağmen lambaların yumuşaklıkları da dikkatlerden kaçmıyor.

Bu bağlamda güncellenen lambalar iX3 imzası ile birlikte son derece hoş bir görüntü oluşturmakta. Modelin teknik bazda bir güncelleme almayacağını belirtelim. Bu bağlamda araçta olması planlanan özellikler az çok belli. Otomobilin 282 beygir güce ve 80 kWh değerinde bataryaya sahip olması muhtemel.

Aynı zamanda araçta 0-100 km/s oranı 6.8 saniye. Aracın batarya sistemine entegre olarak bulunan 150 kW DC hızlı şarj seçeneği de mevcut, bu sayede model yarım saat içerisinde sıfırdan yüzde seksen sevilerine kadar şarj olabilmekte.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

Yeni İlanlar

En çok görüntülenenler

Çevrimiçi

Forum istatistikleri

Konular
2,451
Mesajlar
5,035
Kullanıcılar
9,858
Son üye
MURAT KALOĞLU
Anasayfa Kayıt Ol Giriş Yap
Üst