Alım satım ilanlarınızı T10X İlanları kategorisinde yapınız.
TOGG Forumuna Hoş Geldiniz

Sen yoksan bir kişi eksiğiz! TOGG forumumuza kayıt olmayı unutma.

Kayıt Ol

2021 Toyota Corolla Cross Görselleri Sızdı!


ADMİN

Admin
Yönetici
Katılım
12 Şub 2020
Mesajlar
2,251
Tepkime puanı
261
Bu gün 2021 Toyota Corolla Cross modeli görseli geldi. Bu görselde aracın kamuflajlı hali çekilerek basına sızdırıldı. Yeni Toyota Corolla Cross görseli ile birlikte aracın belirlenen özelliklerini ve paylaşılan detaylarını sizlere sunmak istedik.

Gelin Cross versiyonun motor seçeneklerini ve diğer bilinmesi gerekenleri sizlere sunalım. Özellikle casus fotoğraflardan yola çıkacak olursak bu modelin kardeş araba olan Yaris Cross modeline benzediği görülüyor. O modelin bir büyük abisi olarak üretileceği gelen bilgiler arasında yer alıyor. Araçta tanıdık bir motor düşünülüyor. Atmosferik benzinli 1.8 motor seçeneği olacakmış.

Ayrıca bu motor 140 Beygir güç üretecek ve 175 Nm tork ortaya çıkaracaktır. Tabi bazı araçların SUV modellerinde 90-95 beygiri gördüğümüz için bu araçtaki bilinen bu motor diğerlerine göre hayli iyi kullanılmış bir motor diyebiliriz. Çünkü markalar genellikle torku yüksek ama beygiri düşük araç tercih ediyorlar. Hatta diğer bir motor seçeneği ise Toyota C-RH modeli gibi Hybrid seçeneği de olacak. Yani araç iki motor seçeneği ile gelecek.
2021 Toyota Corolla Cross Görselleri Sızdı!

Şimdi yukarıdaki casus resim de inceleyecek olursak araç diğer modellere göre cüsseli bir SUV olarak görünüyor. Yani Toyota Cross olarak geçse de model cüsseli görünmektedir. Acaba Toyota Corolla Cross değil de başka bir model mi üretiyor sorusu akıllara gelse de bu modelin ismi hakkında ciddi kaynaklar mevcut görünüyor.

Aracı bizler de incelediğimizde büyüklük detayı konusunda başka model olma ihtimali gözlerimizde canlanmış olsa da bu aracın yeni Toyota Corolla Cross modeli olduğuna kesin gözüyle bakılıyor. Ayrıca aracın test aşamasında olduğu ve tanıtımının da Eylül ayında olacağı söyleniyor. Araç için 2022 yılına girmeden satışa başlanacağı ve ülkemizde olacağı düşünülüyor.

Araç için ise aşağıda bir video bulduk. Sizlerle de paylaşmak istedik. Aracın detaylarının yer aldığı resimlerinin yer aldığı bir video olmuş. Bu video eski olsa da gelen bu casus fotoğraflar bu videoyu yine gündemimize sokmayı başardı. Aracın arka casus görüntüsünü de sizlerle paylaşıyoruz.
2021 Toyota Corolla Cross Görselleri Sızdı!

2021 Toyota Corolla Cross modeli için arka görünüm ise yukarıdaki gibi olacak. Araç Qashqai benzeri bir araç olmuş. Yani Cross diye görünse de araç bizce biraz SUV modellerine benzemiş. Hyundai Tucson veya Volkswagen Tiguan havasında bir araç olmuş diyebiliriz. Araç için daha önceden hazırlanmış video içeriği;

 
Son düzenleme:

Yeni İlanlar

En çok görüntülenenler

Çevrimiçi

Şu anda çevrimiçi üye yok.

Forum istatistikleri

Konular
2,459
Mesajlar
5,051
Kullanıcılar
9,991
Son üye
arel
Üst