Alım satım ilanlarınızı T10X İlanları kategorisinde yapınız.
TOGG Forumuna Hoş Geldiniz

Sen yoksan bir kişi eksiğiz! TOGG forumumuza kayıt olmayı unutma.

Kayıt Ol

2021 Skoda Kodiaq fiyat listesi açıklandı!


ADMİN

Admin
Yönetici
Katılım
12 Şub 2020
Mesajlar
2,245
Tepkime puanı
260
2021 Skoda Kodiaq fiyat listesi açıklandı! Skoda ailesinin sevilen SUV modeli olan 2021 Skoda Kodiaq fiyatı ne kadar diye merak edenler için liste hazırladık. Sevilen bu model Skoda için en büyük model olarak biliniyor.

Geniş bu SUV modeli olan Kodiaq için fiyat listesi açıklandı. Öncesinde de sizlere teknik detaylarını sunacağız. 2021 Skoda Kodiaq modeli için teknik özellikler tablosu oluşturduk. Öncelikle bu tablodan modeller ve teknik detayları yer almaktadır. Şimdi o tabloyu sizlere sunalım.
2021 Skoda Kodiaq fiyat listesi açıklandı!
Tabloda da belirttiğimiz gibi Skoda Kodiaq için 3 farklı motor seçeneği bulunuyor. Bunların da yarı ayrı güç değerleri ve detaylı kitapçık değerleri yer almaktadır. Son yıllarda özellikle Skoda gelişmiş güzel ataklar yaparak bu modelleri ve diğer modellerini gözler önüne çıkarıyor.

Super B olsn, Octavia olsun, Kamiq olsun bunlar son zamanlarda değerleri artan modeller oldu. Bu gün de fiyat listesi açıklanan Skoda Kodiaq hakkında detaylar liste sunacağız. Şimdi gelelim 2021 Skoda Kodiaq fiyat listesi ne durumda? Fiyatlar istenilen seviye de mi? Bütçenize göre hangi modeli alabiliyorsunuz? Bunları açıklayalım.
2021 Skoda Kodiaq fiyat listesi açıklandı!

2021 Skoda Kodiaq fiyat listesi detayları neler?​

Skoda firması yukarıda da belirttiğimiz gibi özellikle de son 3-4 yıldır güzel modelleri yeni kasa tipleriyle tanıtarak güzel bir ivme yakalamış görünüyor.

Bu ivmeden nasibini alan bir model de 2021 Skoda Kodiaq modeli oldu. Yukarıda teknik detaylarını ve özelliklerini açıkladığımız tablodan sonra fiyat listesi yer alan tablomuzu sizlere sunacağız. Skoda Kodiaq 2021 fiyat listesi;
2021 Skoda Kodiaq fiyat listesi açıklandı!
Yukarıdaki fiyat listesi Skoda resmi sitesindeki fiyat listesidir. Bu yazımızda sizlere Skoda Kodiaq 2021 fiyat listesi açıklandı! Skoda ailesinin sevilen SUV modeli olan 2021 Skoda Kodiaq modeli için sizlere fiyat listesi hazırladık.
 
Son düzenleme:

Yeni İlanlar

En çok görüntülenenler

Çevrimiçi

Şu anda çevrimiçi üye yok.

Forum istatistikleri

Konular
2,451
Mesajlar
5,035
Kullanıcılar
9,837
Son üye
erdal ercan
Anasayfa Kayıt Ol Giriş Yap
Üst