Alım satım ilanlarınızı T10X İlanları kategorisinde yapınız.
TOGG Forumuna Hoş Geldiniz

Sen yoksan bir kişi eksiğiz! TOGG forumumuza kayıt olmayı unutma.

Kayıt Ol

2021 Seat Arona için ÖTV İndirimi Geldi!


ADMİN

Admin
Yönetici
Katılım
12 Şub 2020
Mesajlar
2,245
Tepkime puanı
260
2021 Seat Arona için ÖTV İndirimi Geldi! 2021 Seat Arona fiyatı ne kadar oldu? İndirim kaç Bin TL gerçekleşti? Bu soruları sizlere yanıtlayacağız.

ÖTV matrahının düzenlenmesinden sonra ülkemizde sıfır araba fiyatları hayli indirim aldı. Bu indirimlerden Seat Arona da nasibini almış görünüyor. Markanın sevilen modeli olan Arona için indirimli satış fiyatı hakkında detaylar sunacağız.

2021 Seat Arona için ÖTV İndirimi Geldi!​

Markalar bir bir modellerine indirim uygularken bir indirim de Seat firmasından geldi. Arona modeli için ÖTV indirimi yapıldı.

Paket paket fiyat detayları şu şekilde oldu. ÖTV düzenlemesinden sonra 2021 Seat Arona fiyatı için çok ciddi bir indirim geldi. Önceki fiyatı 300 BİN TL olan bu model indirimde çok fazla fiyatı düşerken yeniden satışa çıkmış gibi oldu.
2021 Seat Arona için ÖTV İndirimi Geldi! 2021 Seat Arona fiyatı ne kadar oldu? İndirim kaç Bin TL gerçekleşti? Bu soruları sizlere yanıtlayacağız.
Dğer markaların aksine 2021 Seat Arona için tüm modeller indirim aldı. Sadece giriş modeline indirim yapılmadı. Tüm paketler bu indirimden nasibini aldı. Yapılan ÖTV indirimi iin 3 paket fiyatı ise şu şekilde oldu. DSG Style, yani giriş paketi eski fiyatı 281 bin TL üzerinden iken, ÖTV indiriminin ardından fiyatı 235 bin TL seviyesine indi.

46 Bin TL indirim yansımış oldu. Diğer paketler ise aynı fiyat etiketine sahipler. Aynı fiyattan aynı değerde indirim geldi. FR ve Xperience paketi olmuştu. Eski fiyatı 309 bin TL olarak etiketlenmişti. ÖTV matrahının değişmesinden sonra aracın fiyatı 258 bin TL seviyesine kadar indi. Bu modelde de yaklaşık olarak 51 Bin TL oldu. Gayet güzel bir indirim miktarı karşımıza çıkmış oldu.

2021 Seat Arona için ÖTV İndirimi Geldi! 2021 Seat Arona fiyatı ne kadar oldu? İndirim kaç Bin TL gerçekleşti? Bu sorulara cevaplar verdik. Siz de Yeni 2021 Seat Arona almayı düşünüyorsanız eğer bayilere uğrayabilir detaylı bilgiler alabilirsiniz.
 
Son düzenleme:

Yeni İlanlar

En çok görüntülenenler

Çevrimiçi

Forum istatistikleri

Konular
2,451
Mesajlar
5,035
Kullanıcılar
9,841
Son üye
EnginHalit
Anasayfa Kayıt Ol Giriş Yap
Üst