Alım satım ilanlarınızı T10X İlanları kategorisinde yapınız.
TOGG Forumuna Hoş Geldiniz

Sen yoksan bir kişi eksiğiz! TOGG forumumuza kayıt olmayı unutma.

Kayıt Ol

2021 Renault Captur RS Line ve SE Limited donanımları ortaya çıktı!


ADMİN

Admin
Yönetici
Katılım
12 Şub 2020
Mesajlar
2,245
Tepkime puanı
260
2021 Renault Captur RS Line ve SE Limited donanımları ortaya çıktı! Sportif Renault Captur RS Line ve konfor odaklı Captur SE Limited, küçük SUV serisine katılarak ekstra teknoloji ve yeni bir stil getiriyor.

2021 Renault Captur RS Line ve SE Limited donanımları ortaya çıktı!​

Renault Captur aralığı artırılması, yeni SC Line ve SE Sınırlı özellikleri ile genişletilmiştir kompakt SUV beşe donanım seviyesi ‘ın dizi. Sportif yeni Renault Captur RS Line 23.800 £ 'dan fiyatla satılıyor ve standart olarak 18 inç alaşım jantlar, LED farlar, arka gizlilik camı ve derin bir ön ayırıcı ve yeni arka difüzör ile "Formula One'dan ilham alan" bir gövde kiti ile birlikte geliyor.

2021 Renault Captur RS Line ve SE Limited donanımları ortaya çıktı!


İçeride, özel RS Line döşeme, delikli deri direksiyon simidi, kırmızı hava menfezleri, sahte karbon fiber gösterge paneli kaplaması, alüminyum pedallar ve siyah tavan döşemesi gibi benzer bir dizi sportif stil ipucu var.

RS Line modelleri, anahtarsız çalıştırma, ön ve arka park sensörleri, geri görüş kamerası, otomatik kararan dikiz aynası ve otomatik klimayı içeren Captur S Edition ile aynı standart donanım düzeyine sahip. Apple CarPlay ve Android Auto ile birlikte 9,3 inçlik bir bilgi-eğlence sistemi de var.
2021 Renault Captur RS Line ve SE Limited donanımları ortaya çıktı!

Yeni Captur SE Limited, başlangıç fiyatı 20.300 £ olan giriş seviyesi Play ve orta seviye Iconic modellerinin arasında yer alıyor. Standart olarak 17 inç elmas kesim alaşımlı jantlar, LED farlar, gizlilik camı ve ön kanatlar için özel "Sınırlı" arma ile birlikte gelir.

Arka park sensörleri ve anahtarsız giriş, şeritte kalma asistanı, otomatik acil durum freni ve hız sabitleyici gibi bir dizi güvenlik ekipmanıyla birlikte standart olarak gelir. İçeride, SE Limited otomobillerinde klima kontrolü ve canlı trafik güncellemelerine sahip yedi inçlik bir bilgi-eğlence sistemi, Google arama işlevi, Apple CarPlay ve Android Auto standart olarak bulunuyor.
2021 Renault Captur RS Line ve SE Limited donanımları ortaya çıktı!
Renault-Captur-R.S.-Line-and-SE-Limited-11-1024x577.jpg

Renault , Captur serisinin geri kalanında da birkaç ince iyileştirme yaptı. Temel Play modeli artık standart olarak arka park sensörleriyle birlikte gelirken, orta sınıf Iconic otomatik uzun huzmeli far ve Renault'nun 3D efektli arka ışık kümelerine sahip. S Edition otomobilleri ayrıca yeni 18 inç alaşım jantlara sahip.

Alıcılar üç güç aktarma organı seçeneğine sahip: en ucuz seçenek, 89bhp ve 160Nm torklu, TCe 90 rozetli, turboşarjlı 1.0 litrelik üç silindirli bir ünitedir. Altı ileri manuel şanzıman aracılığıyla ön tekerleklere tahrik gönderir ve talep edilen yakıtı geri verir. 47.9mpg'lik ekonomi.
Renault-Captur-R.S.-Line-and-SE-Limited-1024x577.jpg
Bunun üzerinde Renault'nun TCe 140 hafif hibrit benzinli motoru bulunuyor. 1.3 litrelik dört silindirli ünite 138bhp ve 260Nm tork üretiyor, bu da markanın 10.3 saniyelik 0-62mph'lik bir süre ve 122mph'lik azami hız için yeterli olduğunu söylüyor. Ayrıca, alıcılar ekstra 1.600 £ karşılığında yedi vitesli bir otomatik seçebilse de, standart olarak altı ileri manuel şanzıman ile birlikte gelir.

RS Line modeli ayrıca bir plug-in hibrit güç aktarma organı ile de mevcuttur . Sistem 1,6 litrelik dört silindirli bir benzinli motor, bir elektrik motoru ve birleşik 158bg ve 340Nm tork çıkışı için bir 9.8kWh bataryadan oluşuyor. Fiyatlar 32.695 £ 'dan başlıyor.

Renault, PHEV sisteminin WLTP kombine çevriminde 188.3mpg'ye kadar geri döneceğini ve 34g / km kadar az CO2 yayacağını söylüyor . Batarya, 50 km'ye kadar saf elektrikli sürüşe izin verirken, ekstra performans crossover'ın 0-100 km / s süresini 10,1 saniyeye düşürüyor.
 
Son düzenleme:

Yeni İlanlar

En çok görüntülenenler

Çevrimiçi

Forum istatistikleri

Konular
2,451
Mesajlar
5,035
Kullanıcılar
9,863
Son üye
turan28
Anasayfa Kayıt Ol Giriş Yap
Üst