Alım satım ilanlarınızı T10X İlanları kategorisinde yapınız.
TOGG Forumuna Hoş Geldiniz

Sen yoksan bir kişi eksiğiz! TOGG forumumuza kayıt olmayı unutma.

Kayıt Ol

2021 Opel Mokka Çarpışma Testi Açıklandı!


ADMİN

Admin
Yönetici
Katılım
12 Şub 2020
Mesajlar
2,251
Tepkime puanı
261
Bu haberimizde NCAP kuruluşunun 2021 Opel Mokka Çarpışma Testi sonucu, dayanıklılık testi ve kaç yıldız aldığı konusunu sizlere sunacağız. Çünkü araba almak isteyenlerin en çok merak ettiği konulardan birisi de NCAP testi sonuçlarıdır. Bu sonuçlardan birisi de çarpışma testidir. Gelin 2021 mokka dayanıklılık için yapılan çarpışma testi sonucunu öğrenmeye başlayalım.

2021 Opel Mokka Çarpışma Testi Sonucu: 4 Yıldız almayı başardı​

Opel'in ürettiği SUV modeli olan mokka son zamanlarda dikkat çeken tasarımı ve performansı ile beğenileri toplamayı başardı. Son zamanlarda en beğenilen modellerden olmayı başardı. Bizde sizler için dayanıklılık testini yani çarpışma testini sizlerle paylaşmak istedik.

2021 Opel Mokka Çarpışma Testi


Opel genellikle sağlam araba yapımı ve dayanıklı otomobiller üreterek adından söz ettiren otomobil firmasıdır. Yukarıda da dediğimiz gibi beğenilen SUV modeli olan Mokka ise çarpışma testinden beklediği sonucu alamadı desek yeridir. 2021 Opel Mokka Çarpışma Testi sonucu 4 yıldız aldı. Bu beklenen değeri alamadığını gösteriyor.

Detaylar ise; Test edilen araç ve paket: 1.2 Elegance donanım paketi ile test edilen modelin ağırlığı ise 1217 kg. Test sonucu: Yetişkin yolcu korumada %73, çocuk yolcu korumada %75, yaya korumada %58 oranında başarı sağladı. Güvenlik yardımcısı konusunda ise %64’te kaldı. Derecelendirme videosu ve testler videosu:


Yukarıdaki sonuçlar Opel Mokka için beklenen sonuçlar olmadığını görüyoruz. Bu sonuçlar ile ancak 4 yıldız almayı başardı. Daha öncesinde Renault Triber NCAP Testi sonucunda 4 yıldız almıştı. O araca kıyasla Mokka 5 yıldız bekliyordu. Fakat istenilen NCAP testi sonucunu alamamış oldu. Merak edenler ise 2021 Opel Mokka NCAP test sayfasını inceleyebilirsiniz. Çıkan sonuçlara resmi siteden bakabilirsiniz.
 
Son düzenleme:

Yeni İlanlar

En çok görüntülenenler

Çevrimiçi

Forum istatistikleri

Konular
2,458
Mesajlar
5,049
Kullanıcılar
9,983
Son üye
oguzo
Üst