Alım satım ilanlarınızı T10X İlanları kategorisinde yapınız.
TOGG Forumuna Hoş Geldiniz

Sen yoksan bir kişi eksiğiz! TOGG forumumuza kayıt olmayı unutma.

Kayıt Ol

2021 Mercedes V Serisi fiyatı ne kadar?


ADMİN

Admin
Yönetici
Katılım
12 Şub 2020
Mesajlar
2,251
Tepkime puanı
261
Bu yazımızda Vito'nun premium versiyonu olan 2021 Mercedes V Serisi fiyatı ne kadar? V serisi fiyatları ve motor seçenekleri hakkında detaylar neler? Bunları sizlerle paylaşacağız.

2021 Mercedes V Serisi hakkında bilgiler​

Mercedes Vito'nun premium versiyonu olan V serisi Türkiye'de araç satış noktalarında yerini aldı. Bu gün de bu araç için fiyat konusu merak edilen konular arasında yerini aldı. Bizde sizler için V Serisi hakkında detayları sizlerle paylaşacağız.
2021 Mercedes V Serisi fiyatı ne kadar?

Tasarım olarak ise Vito ile aynıdır. Fakat bazı farklılıklar yer alan versiyon ise premium versiyondur. Bu farklılık ise uzun gövde seçeneği ve 4MATIC çekiş sisteminin yer almasıdır.
2021 Mercedes V Serisi fiyatı ne kadar?


2021 Mercedes V serisi, deri döşemeleri ve ahşap kaplamalara sahip olarak geliyor. Ayrıca bilgi-eğlence ekranı sayesinde araçın içerden tüm sistemleri kolayca kontrol edilebiliyor.


Bu da Vito dan ayıran önemli noktalar arasında yer alıyor. Elektrikli, ısıtmalı koltuklar, gizli ve açıkta saklama alanları, ısıtmalı ve soğutmalı bardaklık bulunmakta, tekli koltuklar araç içinde yer almaktadır. Ayrıca araç içi masa imkanı da bulunmaktadır.

Ayrıca motor bilgilerine geçecek olursak da 2.0 dizel motor bulunan V Serisinde 9 ileri otomatik şanzıman yer almaktadır. Araç 0/100 km ye ise sadece 9.4 saniyede ulaşmaktadır. Araç bu özellikler ile de 530 NM Tork üretmektedir. Bu araç bu yüzden de premium kategoride yer almaktadır. Şimdi bu özellikler yer alan bir araç için ise belirlenen fiyatı sizlerle paylaşacağız.
images-1-1.jpeg
2021 Mercedes V Serisi fiyatı ne kadar sorusunun cevabını şimdiden herkes az çok tahmin etmiştir. Yine de biz fiyat konusunu fazla uzatmadan sizlerle paylaşıyoruz. Yeni Mercedes V Serisi'nin Türkiye Satış Fiyatı : 1 Milyon 900 Bin TL olarak belirlenmiştir.

Bu fiyatlara satışlar istenilen seviyede olur mu orası da merak edilen bir diğer konudur. İç tasarımı ise gayet şık ve deri döşemeleri ile göze hitap etmektedir. Bizce en dikkat çeken noktalardan birisi de içerisinde yer alan masalar ve koltukların dizaynı olmuştur.
images-2.jpeg
Mercedes Vito 'nun premium versiyonu olan yeni Mercedes V Serisi fiyatı ne kadar? V serisi fiyatları ve motor seçenekleri hakkında detayları hakkında detay yazımızı okuduktan sonra dikkatinizi çeken noktaları bizlerle yorum kısmından paylaşabilirsiniz. Sizce fiyatı bu araca değer mi?
 
Son düzenleme:

Yeni İlanlar

En çok görüntülenenler

Çevrimiçi

Forum istatistikleri

Konular
2,458
Mesajlar
5,049
Kullanıcılar
9,983
Son üye
oguzo
Üst