Alım satım ilanlarınızı T10X İlanları kategorisinde yapınız.
TOGG Forumuna Hoş Geldiniz

Sen yoksan bir kişi eksiğiz! TOGG forumumuza kayıt olmayı unutma.

Kayıt Ol

2021 Lexus LX 600 Bu Hafta Tanıtılacak!


ADMİN

Admin
Yönetici
Katılım
12 Şub 2020
Mesajlar
2,245
Tepkime puanı
260
2021 Lexus LX 600 Bu Hafta Tanıtılacak! 2022 Toyota Land Cruiser Haziran ayında tanıtıldı ve tipik bir şekilde talep yüksekti. Ne yazık ki Amerika, lüks off-roader almayacak ülkeler arasında yer alıyor, ancak Lexus LX burada daha fazla konfora sahip benzer bir ürün olarak satılacak.

2021 Lexus LX 600 Bu Hafta Tanıtılacak!​

Lexus modeli ertelendi ve Toyota versiyonu tedarik sorunları nedeniyle sürekli üretim sorunlarıyla karşı karşıya kalıyor. Bu soruna karşı farklı bir ilerleme kaydedildi. Lexus bugün yeni LX'i tanıttı ve yeni çıkış tarihi hakkında detaylar paylaştı. Ve aracın ne zaman açıklanacağını duyurdu. Tarihi kaydedin: 13 Ekim Çarşamba günü saat 12:30 Tanıtım gerçekleşecek.


Yukarıdaki kısa tanıtım videosu, ortaya çıkma tarihinin yanı sıra çok az şey ortaya koyuyor ancak Lexus, tamamen yeni LX'in arka ucunun net bir görüntüsünü sağlama nezaketini gösterdi. Bu SUV'a dair ilk net görünümümüz ve Lexus amblemini çevreleyen tam genişlikte bir LED şeritle birbirine bağlanan iki arka lamba ile muhteşem bir ışık düzeni görüyoruz.
2021 Lexus LX 600 Bu Hafta Tanıtılacak!

Ayrıca, bu modelin önceki neslin LX 570 tanımının yerini alan yeni bir serinin zirvesi olacağına dair önceki raporları doğrulayan LX 600 rozetini de görüyoruz . Bu günlerde yaygın olduğu gibi, gösterim çevrimiçi olarak gerçekleşecek, ancak Moskova, Rusya'daki Çağdaş Sanat Müzesi "Garaj" da se fiziksel bir gösterim gösterisi planlanıyor.
2021 Lexus LX 600 Bu Hafta Tanıtılacak!
Fotoğraflar Kaynak
 
Son düzenleme:

Yeni İlanlar

En çok görüntülenenler

Çevrimiçi

Forum istatistikleri

Konular
2,451
Mesajlar
5,035
Kullanıcılar
9,840
Son üye
Yukezar
Anasayfa Kayıt Ol Giriş Yap
Üst