Alım satım ilanlarınızı T10X İlanları kategorisinde yapınız.
TOGG Forumuna Hoş Geldiniz

Sen yoksan bir kişi eksiğiz! TOGG forumumuza kayıt olmayı unutma.

Kayıt Ol

2021 Land Rover Discovery Türkiye satış fiyatı ne kadar?


ADMİN

Admin
Yönetici
Katılım
12 Şub 2020
Mesajlar
2,245
Tepkime puanı
260
2021 Land Rover Discovery Türkiye satış fiyatı ne kadar? Yani fiyatlar hakkında bilgiler ve Genel özellikleri neler? İç ve dış tasarımı nasıldır? Yeni Land Rover Discovery hakkında detayı hemen sizlere paylaşacağız. Ülkemizde de satışa sunulan Land Rover Discovery hakkında tüm detaylar yazımızı okuyarak öğrenebilirsiniz.

Sıfır araç fiyatlarının artmasından sonra ülkemizde üst klasman araçların fiyatı da bir o kadar daha arttı desek yeridir. Bu araçlardan bir tanesi de yeni Land Rover Discovery modeli oldu. Ülkemizde satışa sunulan model için fiyat konusuna açıklık getireceğiz.
2021 Land Rover Discovery Türkiye satış fiyatı ne kadar? Yani fiyatlar hakkında bilgiler ve Genel özellikleri neler? İç ve dış tasarımı nasıldır? Yeni Land Rover Discovery hakkında
Şimdi gelelim 2021 Land Rover Discovery Türkiye satış fiyatı ne kadar sorusunun cevabına; Yeni Land Rover Discovery fiyatı 1 Milyon 370 Bin 267 TL'dir. Bu araç için mükemmel bir rakam diyebiliriz.

Zaten sıfır araçların bu kadar artmasından sonra bu aracın bu denli uçması fazla da abartı olmayacaktır. Discovery modelinin genel özelliklerine gelecek olursak eğer: Araç 2.0 benzin motoru ile 300 beygir güç üretecek. Ayrıca aracın tork değeri ise 400 NM'dir.
2021 Land Rover Discovery Türkiye satış fiyatı ne kadar? Yani fiyatlar hakkında bilgiler ve Genel özellikleri neler? İç ve dış tasarımı nasıldır? Yeni Land Rover Discovery hakkında
Özellikle dış tasarımı ve iç tasarımı yönünden tam bir premium SUV kategorisinde yer almaktadır. Başka motor seçeneği henüz ülkemize giriş yapmamıştır.

Bu yazımızda sizlere 2021 Land Rover Discovery Türkiye satış fiyatı ne kadar? Yani fiyatlar hakkında bilgiler ve Genel özellikleri neler? İç ve dış tasarımı nasıldır? Bu soruların cevabını verdik. Eğer bize destek olmak için yorumlar kısmından bizlerle düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz. Fiyatın 1 milyon 370 Bin 267 TL olmasını sizler nasıl değerlendiriyorsunuz?
 
Son düzenleme:

Yeni İlanlar

En çok görüntülenenler

Çevrimiçi

Şu anda çevrimiçi üye yok.

Forum istatistikleri

Konular
2,451
Mesajlar
5,035
Kullanıcılar
9,837
Son üye
erdal ercan
Anasayfa Kayıt Ol Giriş Yap
Üst