Alım satım ilanlarınızı T10X İlanları kategorisinde yapınız.
TOGG Forumuna Hoş Geldiniz

Sen yoksan bir kişi eksiğiz! TOGG forumumuza kayıt olmayı unutma.

Kayıt Ol

2021 Dacia Duster Türkiye Fiyatı Mayıs 2021


ADMİN

Admin
Yönetici
Katılım
12 Şub 2020
Mesajlar
2,251
Tepkime puanı
261
2021 Dacia Duster Türkiye fiyatı belli oldu. Dacia'nın popüler serisinin 2021 model otomobili Türkiye'de çıkışını gerçekleştirdi.

İlgili otomobil ülkemizde hemen hemen bütün paket seçenekleri ile beraber satışta. Zira Dacia'nın uzun zamandır ülkemizdeki paket bolluğunu büyük tuttuğunu bilmekteyiz. İlgili model bir zamanlar en uygun fiyatlı SUV otomobil serisi olarak gösterilmekteydi. Öyle ki otomobilin 2020 yılı içerisinde de bazı kampanyalarla birlikte yükselişi söz konusuydu. Fakat ne yazık ki yükselen fiyatlar bu unvanı otomobilin elinden alacak.

Zira model yılı atladığımız vakit, yani ilgili serisinin 2021 yılına göz attığımız vakit ne yazık ki olumsuz bir tabloyla karşı karşıyayız. Bu bağlamda 2021 serisi itibariyle Dacia Duster artık en uygun fiyatlı SUV unvanını elinden kaçırmış vaziyette. Zira otomobilin fiyatları bir hayli yüksek.

En son 3 ay öncesine kadar ilgili serinin bir modelinde 200 bin liranın üzerinde bir fiyat mevcuttu. Ancak an itibariyle, yani Mayıs 2021 itibariyle fiyatlar ne yazık ki kampanyalardan arınarak son derece yüksek bir hale gelmiş vaziyette.
2021 Dacia Duster Türkiye fiyatı

2021 Dacia Duster Türkiye Fiyatı​

Bundan 3 ay öncesinde kadar 2021 model Prestige 1.3 Tce 150 beygir TXT paket 190 bin TL civarına alınabilmekteydi. Fakat an itibariyle bu rakamdan bir hayli uzaklaşmış durumdayız. Zira ilgili modelin bir alt sürümünde fiyatlar yükselmiş vaziyette. Artık aynı paketin fiyatın 280 bin TL civarında gösterilmekte.

An itibariyle giriş seviyesi aracın da fiyatı 198 bin TL civarında. Mayıs ayı itibariyle geçerli olmakta olan bu fiyatlar ilerleyen zamanlarda değişebilir. Özellikle dolar kuru ve yeni vergilendirmelerle bu fiyatların ortaya çıktığını da belirtmiş olalım. Giriş seviyesi Dacia Duster'in 2020 modeli ise 180 bin TL civarından satılmakta.

2021 model otomobillerde ne yazık ki bariz bir yükseliş mevcut. Bu yükselişin ise daha sürüp sürmeyeceğini bilmiyoruz. Uzun vadede elbette ki fiyat indirimleri, kampanyalar ve düşük fiyatlar bizi tatmin eder. Ancak günümüzdeki avro ve döviz kuru itibariyle bunun mümkün olup olmaması da meçhul.

Zira unutmayalım ki 2021 Dacia Duster Türkiye fiyatı ülkemizdeki kur ve vergilendirmeler ile belirlenmekte. Serinin yakın takipçisi olmaya devam edeceğiz, Haziran 2021'de bir fiyat güncellemesi söz konusu olursa sizleri muhakkak haberdar ederiz.
 
Son düzenleme:

Yeni İlanlar

En çok görüntülenenler

Çevrimiçi

Şu anda çevrimiçi üye yok.

Forum istatistikleri

Konular
2,458
Mesajlar
5,050
Kullanıcılar
9,984
Son üye
Yalcinm
Üst