Alım satım ilanlarınızı T10X İlanları kategorisinde yapınız.
TOGG Forumuna Hoş Geldiniz

Sen yoksan bir kişi eksiğiz! TOGG forumumuza kayıt olmayı unutma.

Kayıt Ol

1000 Km Giden Elektrikli Araba Hangisidir?


ADMİN

Admin
Yönetici
Katılım
12 Şub 2020
Mesajlar
2,251
Tepkime puanı
261
1000 Km Giden Elektrikli Araba Hangisidir? En uzun giden Elektrikli otomobil hangisidir? Bu konuyu açıklayacağız. Teknoloji standartlarının gelişmesi ile teknolojik araçlarda beraberinde gelmiştir. Dünya genelinde sayısız birçok elektrikli otomobiller üretilmektedir.

Sayılmayacak kadar teknolojik ve teknik özelliği bulunan elektrikli otomobiller, araç tutkunlarının cazibesi haline gelmiştir. Dünya otomobil segmentinde en çok teknolojik şarjlı otomobiller tercih edilmektedir.

1000 Km Giden Elektrikli Araba Hangisidir?​

Şarjlı olduğu gibi hız kapasiteleri oldukça güçlüdür. Aynı zamanda tek şarjla 1000 km giden araçların var olduğunu da söylemek mümkündür. Peki, dünya genelinde 1000 km giden elektrikli araba hangisidir? Dünya genelinde sınırları zorlayan, 1000 km giden otomobil Hyundai kona electric modelidir. Tek şarj doldurup ve şarj deposunu en kısa sürede doldurup 1000 km yol yapmaktadır. Yapılan bir test ile 1000 km yol yaptığı da açıklanmıştır.

Hyundai Kona Electric Özellikleri​

Hyundai kona electric otomobili tamamen elektrikli olarak üretilmiştir. Otomobil segmentinin en üst zirvesinde olan bu otomobil tek şarj ile tam 1000 km gitme özelliğine sahiptir. Performansı benzin yakıtlı modeline göre daha çok güçlüdür. 1000 km yapılan test sonucunda 35 saat içinde ortalama 1024 km mesafe yaptı. Güç üretimi çok zengin olan otomobilin 201 beygir gücü vardır.

1000 Km Giden Elektrikli Araba Hangisidir?
Hyundai kona electric hız testinde maksimum 167 km hız yapmıştır. Hyundai kona electric üreticileri, aracın 16 renk seçeneğinin var olduğunu belirtmiştir. Teknoloji efsanesi olan bu otomobil, yolculara sınırsız internet ve iletişim sunmaktadır. Aynı zamanda yolcuların çok rahat ve konforlu bir huzurla seyahat etmelerini sağlamaktadır.

Hyundai Kona Electric Fiyatları​

1000 Km Giden Elektrikli Araba içerisinde Hyundai Kona da yer almaktadır. Elektrikli otomobil dünyasının en üst zirvesinde yer alan elektrikli Hyundai otomobili fiyat listesi bazı ülkelerde açıklanmış olsa da, Türkiye’ye henüz gelmediği için Türkiye'de piyasa fiyatı henüz belli olmamıştır.

Hyundai kona electric modelinin Almanya'daki piyasa fiyatı 34.600 Euro’dur. Otomobilin ülkemizde satış fiyatı henüz belli olmasa da tahminen 280 Bin TL ile 300 bin TL civarında olması tahmin edilmektedir.

1000 Km Giden Elektrikli Araba Hangisidir?


Hyundai kona benzinli modellerinin satış fiyatı ise ortalama 145 bin TL ile 190 bin TL civarında seyretmektedir. Hyundai kona electric otomobilinin diğer ülkelerde satış fiyatı henüz bilinmemektedir. Hyundai kona electric modelleri ülkemize geldiğinde net satış fiyatı açıklanacaktır.
 
Son düzenleme:

Yeni İlanlar

En çok görüntülenenler

Çevrimiçi

Şu anda çevrimiçi üye yok.

Forum istatistikleri

Konular
2,458
Mesajlar
5,049
Kullanıcılar
9,983
Son üye
oguzo
Üst